Yoga-rejse til Sri Lanka – do it!

Du har sikkert en veninde, en mor, en kæreste, ja you name it, der har prøvet at overtale dig til at prøve yoga. Og der er faktisk noget om snakken. For yoga er noget af det bedste du kan byde din krop – både når det gælder fysikken og psyken. En god måde at kickstarte sin “yoga-karriere” på, er at tage på en af de populære yoga-rejser, der er en masse af oppe i tiden, især Sri Lanka og Bali er gode destinationer her. Jeg har været begge steder og kan helt klart anbefale Sri Lanka, som jeg lige er kommet hjem fra! Til at starte med, hvis man kun kiger på yoga-delen er der bare en masse masse gode ting:

Aktiv meditation

Yogaen er en form for aktiv meditation, hvor du øver dig i at tømme sindet for alle de stressende tanker og bekymringer du har i hverdagen, samtidig med at du udfører nogle praktiske øvelser. Det vil sige, at du både lærer at trække vejret på en rigtig god måde, samtidig med at du styrker din krop.

Det med vejrtrækningen

At du gennem yogaen lærer at trække vejret på en gavnlig, betyder at du lærer at styre og fokusere på dit åndedræt. På den måde kan du lære at berolige og afstresse din krop, samtidig med at du kan øve dig i at trække vejret dybt, så du får en masse ilt rundt til musklerne.

Du bliver stærk OG smidig

Udover at yoga rent styrkemæssigt faktisk er langt mere udfordrende end de fleste tror, så er der også en masse stræk involveret i sådan en yogapraksis. Så samtidig med at du bliver afslappet rent psykisk, bliver du også både stærk og smidig fysisk; win-win :-).

Vidunderlige Sri Lanka

Vælger du Sri Lanka, som jeg selv, så får du også bare én på opleveren med alle de smukke steder, fantastisk venlig befolkning og ikke mindst det dejlig varme klima og ej at forglemme lækre mad – også er det jo ekstrem billigt at leve og spise dernede også. Om man vil lave yoga eller ej. 🙂

Det koster tilgengæld lidt at kommer derned og hjem igen, da flypriserne ikke er så leve, som man kunne håbe, desværre. Så er du som mig, der elsker at rejse, men ikke altid er liige god til at få sparret op, så kan jeg anbefale at supplere økonomien en lille smule, sidst jeg var afsted havde jeg brug for et lille lån på 8000 kr., for at få det hele til at hænge samme – heldigvis var min far god for det – også kunne jeg faktisk betale ham tilbage allerede måneden efter, da jeg fik årsbonus udbetalt med min løn og der kom lidt AirBnB penge ind.

Så se at kom afsted, du vil ikke fortryde det!