Vil du prøve en low carb high fat livsstil?

Har du læst om low carb high fat, eller LCHF som det også bliver kaldt, og lyder det som noget for dig? Så er det jo bare i gang med at prøve den livsstil af.

Bare her i Danmark er der mange mennesker, der lever på LCHF, og det kan også være, at det er noget, der fungerer for dig.

Hvad er low carb high fat?

Low carb high fat handler i bund og grund om at spise på en måde, så du får meget mere fedt og meget færre antal kulhydrater. Kulhydrater er jo gerne det, vi finder i produkter som brød, kartofler, ris og pasta, så hvis du skal i gang med at spise low carb high fat, skal du forberede dig på, at det nok er en god idé at skære mange af disse produkter ud af din daglige kost.

Du kan finde mange gode eksempler på, hvordan din daglige kost kan se ud, hvis du spiser low carb high fat, online.

Kan jeg tabe mig ved at spise low carb high fat?

Ja, du kan faktisk nemt komme i gang med at smide nogle kilo, hvis du går i gang med at spise LCHF. Det er der mange, der har gjort før dig, og derfor kan det også være, at det er den helt rette måde for dig at spise på.

Det er klart, at det ikke er en mirakelkur, da der sjældent findes sådanne, men hvis du har det rigtig godt med at spise på denne måde, og du bliver sundere af det, er det jo bare med at fortsætte.

Er LCHF holdbart på den lange bane?

Det kommer meget an på den enkelte person. Nogle mennesker kan klare at spise LCHF i en periode, mens andre lever på den måde over mange år. Så det kommer helt an på, hvordan du har det med at spise og leve på den måde. Hvis du har nemt ved at få en hverdag til at hænge sammen med LCHF, er der nok ikke den store chance for, at du kommer til at fortsætte med det på den lange bane. Men måske du kan få smidt et par kilo ved at følge kuren for bare en periode?

Gør det nemt for dig selv at spise low carb high fat

Vil du gerne have nemt ved at spise low carb high fat, kan du med fordel vælge at få dig en måltidskasse hver uge med LCHF retter. På den måde kan du nemt bare hive en ny ret frem hver dag, som du skal lave, og du skal ikke tænke på at handle nær så meget ind eller at planlægge nye retter fra uge til uge. Det kommer automatisk hjem til din dør.