Tre gode grunde til at hoppe med på sund november bølgen

Som du måske har bemærket, så er flere og flere begyndt at gøre november til en måned i sundhedens tegn. Det er der flere gode grunde til, og her kommer tre af dem:

Først og fremmest

For det første er det jo altid godt at være god over for sin krop, så den kan holde sig sund og stærk hele livet igennem. Det kan godt være at én sund måned ikke lyder af meget på et helt år, men det er bedre end ingenting. Og hvem ved? måske det inspirerer til flere sunde måneder.

 

Bedre samvittighed

Hvis man har været sund hele november igennem, kan man med bedre samvittighed kaste sig over alle julegodterne. De fleste af os elsker brun sovs og honninghjerter ved juletid, og det er da bedre at holde de usunde sager inden for én måned end at starte i Oktober ligesom supermarkederne lægger op til.

 

julemad

 

Sidst men ikke mindst

Hvis man først har gennemført en hel sund måned, så er der større chance for, at man holder sig lidt tilbage i de efterfølgende måneder. Det vil sige at man måske kan ændre sin livsstil lidt, hvis man indser hvor dejligt det egentligt er at være god ved sin krop.