Trænger du til ferie? Lej et sommerhus med venner eller familie

Der er ikke lige så nemt at tage af sted på udenlandsrejse, som det har været tidligere. Nu skal man være nervøs for, at man tager en virus med hjem, og det er vigtigt, at man selvisolerer sig, når man kommer hjem fra udlandet. Det kan ødelægge en god tur, og derfor kan det være smart at blive i Danmark. Heldigvis kan man også holde en god ferie i Danmark, man skal bare sætte de rigtige rammer for det. Læs mere om det her.

Lej et sommerhus

Du kan leje et sommerhus med pool sammen med dine venner, hvis du gerne vil lidt væk fra det hele med wellness og afslapning. Det kan være vigtigt at lade batterierne op, for der er meget omkring os lige nu, som er en stor stressfaktor. Man ved ikke, hvornår det hele er forbi, og med de fortsat nye mutationer af virussen, er intet vist. Du kan dog sagtens tage i sommerhus med dine venner, hvis I tager nogle forholdsregler. Sørg for, at I alle bliver testet, inden I tager afsted. Så ved du, at du kun er sammen med folk, der ikke har corona. Så hvis i overveje at leje et sommerhus, men er nervøs for, hvorvidt det er forsvarligt, så bare husk at gøre det på den rigtige måde.

 

En weekend med Wellness og afslapning

Man behøves ikke at have en hel ferie for at få et afslappet ophold i et sommerhus. I kan sagtens bare finde en weekend, hvor det passer jer alle sammen. Det betyder også, at det ikke kræver lige så meget overskud, som det kan kræve, hvis man først skal til at have fri fra arbejde og bruge sine feriedage. I kan bruge tiden på at gå i pool, spille spil og drikke vin – og sådan en lille getaway kan alle have brug for.