Tips til spisestuen

Den danske sommer er efterhånden helt overstået, dagene bliver koldere og mere blæsende, og først bliver bladene røde og gule, før de bliver smidt af træerne. Om ganske kort tid står den danske vinter for døren. Dette betyder for danskerne, at der efterhånden bruges mere tid indenfor – og særligt mere tid i hjemmet. Derfor kan mange sidde med en følelse af at have brug for nogle forandringer. Et sted man kan vælge at redekorere og forny, er spisestuen. Her får du nogle gode råd til hvordan dette kan gøres.

Forandring fryder

Forandring er stort set altid godt for både en selv og ens omgivelser. En måde man kan skabe en følelse af forandring i spisestuen, er naturligvis med nye møbler. Måske har man haft et lavt bord. Her kan man vælge at gå ud og finde et højt bord – eksempelvis et lækkert plankebord eller lignende. Men man behøver på ingen måde at skulle ud og købe nyt. En anden løsning kan være maling. Maling af interiør, som allerede er i hjemmet, kan være med til at bringe nyt liv i de gamle ting. Maling kan også bruges på væggene, hvor de kolde hvide vægge kan friskes op med en varm farve, som kan give glød og varme i løbet af de kolde vintermåneder. Nogle gange er det ikke engang nødvendigt at skulle ud og købe noget som helst. Til tider kan en simpel omrokering af de allerede eksisterende møbler give en illusion om at rummet er fornyet.

De små ting kan gøre forskellen

Er man ikke til at skulle gøre noget drastisk for at få en lækker spisestue, kan man sætte sit fokus på de små ting. Ofte giver små fine nipsting – uden at det er overdrevet – spisestuen personlighed. Man kan også sætte flotte planter rundt omkring, hvilket både er godt for indeklima og kan være godt for humøret. Eller man kan finde smukke spisestel, som kan være med til at sætte prikken over i’et designmæssigt. Her kan stellet Musselmalet Helblonde være et eksempel. Musselmalet Helblonde fra Royal Copenhagen, er et af de flottere spisestel, der med sine smukke kurver kan give enhver spisestue æstetik. Er det ikke helt ens stil, så kan et eventuelt alternativ til Musselmalet Helblonde være Musselmalet Halvblonde fra samme mærke. Begge smukke stel, både Musselmalet Helblonde og Musselmalet Halvblonde er populære stel blandt danskerne, der kan tilføre spisestuen unikhed, varme og skønhed.