Tanker

Forestil dig lige, at du ligger i din dejlige seng og det er søndag morgen, og du gider ikke lige at stå op lige nu. Du vil hellere ligge og dase lidt, og så få serveret en god kop morgenkaffe på sengen, sammen med en croissant eller et rundstykke med en dejlig cremet marmelade.

Du skubber til din kæreste, og spørger sødt med et stort smil, om han ikke lige kan mixe et eller andet sammen, og så servere det direkte på sengen. Han smiler igen, og siger, at det skal han da lige, hvis der er noget han skal. Han står op, og du hører lidt rumsteren i køkkenet, og fornemmer, at han er på vej. Du kan høre hans lette trin, der kommer tættere på soveværelset, og så stopper de. Du kigger op, og hører ham sige – vi har ikke nogen bakke, jeg kan servere det på skat.

Her kan det nok ærgre dig en smule, at du ikke lige har set efter en flot og moderne sengebakke, som passede til formålet. Selvfølgelig er det også hyggeligt med morgenmad ved spisebordet, men når nu man har et Hay bakkebord, så giver det lidt flere muligheder i hverdagen, og så selvfølgelig søndag morgen, hvor man lige får lyst til at sengehygge med morgenmad med mere. Hay har produceret rigtig mange forskellige typer af borde og bakker, og de passer til mange forskellige formål. Nogle af dem er så store, at de også kan bruges som sengeborde eller sofaborde, og deres modeller er fremstillet i mange forskellige designs og farver.

Et Hay bakkebord er næsten helt uundværligt, når der skal serveres frisk morgenbrød og kaffe eller te på sengen. Det har lige den rigtige størrelse og form, og så er der masser af plads på bordet, så du ud over kaffen og brødet, også får plads til både ost og marmelade. Rammen er fremstillet i pulverlakeret metal og fås i sort, hvid eller grå. Kvaliteten er helt i top, og bakkebordet tåler en del. Hay bakkebord er for de livsglade hygge-folk som er lidt spontane, men som gerne vil have lidt ekstra kulør på hverdagen. Når du næste gang skal servere morgenkaffe med tilbehør for din partner, så skal du selvfølgelig gøre det med et bakkebord fra Hay, uden tvivl.

Hay producerer mange andre typer af borde eller reoler, og du kan også sætte dem sammen med hinanden i flere kombinationer.

Er du interesseret i andre nye produkter som lander på det danske marked, så kan vi anbefale denne solcreme test, der giver dig mange nye informationer om solbeskyttelse, inden sommersæsonen for alvor kommer i gang. Det er vigtigt at beskytte sig mod solen året rundt, og du læse om mange flere detaljer i en meget interessant solcreme test. Er du mere til beklædning og mode, så kan vi anbefale dig at se de helt nye kreationer fra faux fur, som lige har introduceret en ny serie med flotte imiterede pelse, som nok skal holde dig varm, når solen slipper sit tag over landet til efteråret. Faux fur er førende inden for lækre og billige imiterede pelse, som følger modens trend.