Tag på storbyferie i London og oplev byens historie

London er en by med mange seværdigheder at byde på. Du kan blandt andet finde en lang række forskellige kulinariske oplevelser, samt et hav af kulturelle aktiviteter og seværdigheder. En storbyferie i London giver dig muligheden for at shoppe, spise god mad, opleve en storbys pulserende kulturliv, samt opleve byens historie, ved at besøge nogle af de følgende seværdigheder:

 

  • London Eye er et pariserhjul, lokaliseret lige ved Themsen, som med sine 135 meter højde giver dig en flot udsigt over hele London.
  • Big Ben er er 106 meter højt klokketårn som står flot ophøjet over Londons Unerhus. Dette er nok et af verdens mest kendte symboler.
  • Tower of London, et tidligere berygtet fængsel, har med sine mange ceremonielle aktiviteter en masse spændende historie at byde på. Her kan du også se de britiske kronjuveler.
  • Westminster Abbey er en stor katedral fra 1065 i fransk-gotisk stil. Det er gravplads for en lang række kendte britere, såsom Churchill, Dickens, Shakespeare og Lady Diana.
  • Pauls Cathedral er den femte kirke på pladsen, og denne udgave blev genopbygget i 1666 efter en voldsom brand. Du kan få en fantastsik udsigt over London fra Golden Gallery, eller opleve Whispering Gallery, hvor du kan viske ind i væggen og dette kan høres på den modsatte side af kuplen.
  • Madame Tussauds er et kendt voksmuseum, hvor du kan se voksmodeller af historiske personer, såvel som kendisser.
  • Hyde Park er den største park i London, som før i tiden blev benyttet af Henry 8. og Charles 1. til ridning.
  • British Museum byder på en lang række forskellige kunstskatte, som består af genstande fra de mange kolonier, som det britiske imperium har hersket over igennem tiden. Du kan derfor se genstande fra hele verden.

 

Få hjælp til at booke din rejse

 

Storbyfan kan, udover tips og tricks til seværdigheder og shopping, også tilbyde hjælp til planlægning og booking af din rejse. Inde på hjemmesiden storbyfan.dk/storbyferie-london/ finder du blandt andet direkte link til Hotels.com, hvor du kan finde en lang række tilbud på gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

 

Du finder også link til DTF Travel, som har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til London, hvor du kan få skræddersyet hele din rejse med al indhold, i stedet for at planlægge alle dele af rejsen selv. Du finder også link til Momondo, hvor du kan søge på billige flybilletter til London.

 

London kan gøres til en billig rejsedestination

 

London ligger i England, og er særligt blevet en populær rejsedestination på grund af de lave flybillet priser, som kan flyve dig billigt til London. Dette betyder, at du kommer meget langt med dine penge, i forhold til hvis du besøgte en hvilken som helst anden storby i Europa.

 

Når du sparer penge på flyrejsen giver dette dig flere penge til de sjove ting: Du får både mere shopping, mere god mad og flere aktiviteter for pengene i London. Derudover kan du spare penge på selve rejsen, da du kan finde hotelværelser helt ned til 200 kroner per nat. Hvis du vil ind og bo i centrum kan det gøres for omkring 400 kroner.