Smykker for kvinder til enhver anledning

At vælge det rigtige outfit til enhver anledning er ekstremt vigtigt. Men lige så vigtigt, hvis ikke mere, er at vælge de rigtige smykker. De smykker, du bærer, kan både fuldende eller ødelægge dit outfit.

Lige meget om det er en brunch med dine venner eller en dag på kontoret, er de rigtige smykker nemlig den perfekte finish til ethvert look. Her finder du en guide samt idéer, der hjælper dig med at vælge det bedste smykketilbehør uanset anledningen.

Jobsamtale

At tage til en jobsamtale er for mange yderst nervepirrende og spændende. Du vil jo selvfølgelig gerne gøre et rigtig godt indtryk.

Til en jobsamtale bør du derfor altid vælge behageligt tøj, der får dig til at føle dig selvsikker. Derudover er det en fordel at bruge simple smykker. Det kan være smykker, der viser din personlighed uden, at de er for prangende og stjæler al opmærksomheden.

Date

At vælge smykker til en date kan være vanskeligt. Målet er, at du skal se fantastisk ud uden at give et indtryk af, at du har prøvet alt for meget. Smykker til hende er et must til enhver date. De perfekte smykker vil nemlig fremhæve de steder, du bedst kan lide ved dig selv.

Mens et par fine øreringe vil indramme dit ansigt og lede opmærksomheden hen på dine øjne, vil en sofistikeret halskæde henlede opmærksomheden på din udskæring eller dine kraveben.

Bryllup

Et bryllup er typisk en traditionel og formel begivenhed, og de fortsætter normalt til tidligt om morgenen. Dette er grunden til, at du altid bør vælge behagelige sko og smykker, der giver dig mulighed for at danse hele natten.

Til et fint bryllupsoutfit kan du vælge flotte dråbeøreringe eller perleøreringe for et stilfuldt look. Ydermere kan det være rigtig fint med en simpel diamant- eller perlehalskæde.

Arbejde eller arbejdsbegivenhed

At tage smykker på sammen med dit arbejdsoutfit giver et strejf af personlighed til dit look. Det er bedst at vælge smykker, der er yderst enkle og fine, så de ikke forårsager nogen forstyrrelse for hverken dig selv eller dine kollegaer.

Det vil altså sige, at du eksempelvis helst skal undgå at bære støjende eller dinglende armbånd, der distraherer dig fra dit arbejde. Prøv i stedet at vælge enkle og subtile vedhæng, øreringe, halskæder og ringe. Har du et mere kreativt job, kan du selvfølgelig være lidt mere eksperimentel med dit tilbehør.

Fest

Til en særlig lejlighed eller en fest bør du vente med at vælge dine smykker til efter, at du har beslutter dig for, hvad du skal have på af tøj. På den måde sikrer du, at du ikke ender med et outfit, der slet ikke passer sammen i sidste ende.

Desuden skal du være opmærksom på at vælge en halskæde, der passer sammen med din halsudskæring. Du kan eventuelt parre en prangende halskæde med et simpelt armbånd og en fin ring for at fuldende og afbalancere dit look.

Brunch

Skal du til brunch eller andre steder hen med dine veninder, kan du vælge at parre en sommerkjole eller en nederdel og sweater med smukke ørestikker og en lang halskæde med et lille vedhæng. For et klassisk og elegant look kan du også tilføje nogle armbånd.