Skal i afsted som par på ferie?

Storbyferier kan være geniale til jer som skal afsted som par. Hvorfor? Ja, det vil jeg forklare jer. Der er nemlig uendeligt med fordele ved storbyferier.

 

For mange har en parferie været lig med et krydstogt med Oslobåden. Men heldigvis er der flere og flere, som for øjnene op for storbyferie rundt til de europæiske storbyer – ofte bare i løbet af en forlænget weekend. I oplever en masse på meget kort til og i kan få overnatningerne billigt. Hvor i gerne vil hen afhænger meget af, hvad du gerne vil se og opleve – og hvad det må koste. Men der er en hel del romantiske byer, med mulighed for god mad og vin, shopping og kulturelle oplevelser. Hvis i er  historieinteresseret har byer som Berlin og Rom rigtig meget at byde på, f.eks. kan i opleve romertidens ruiner til Den Kolde Krigs opdeling af Berlin.

 

I kan også besøge skønneste og smukke London, som er en rigtig verdensby med masser af interessant museer og bygningsværker. Her kan i nyde deres tradionelle te med en scone til, eller en god musical forestilling.

 

I kan også tage til Paris, den skønne og romantiske by som både byder på fransk mad og er verdensberømt. Her kan i besøge Eiffeltårnet og Louvre. Den største seværdighed er dog i virkeligheden nok vare at sætte sig på en café med en kop kaffe og se livet passere forbi og i må heller ikke gå glip af croassantens by over alle. Hvad er bedre en end espresso og en croassaint? Intet!

 

Vil i også på stranden, så tag måske til Barcelona som både er en storby. Men her kan du også ligge på stranden om dagen og nyde en vin om aftenen. Hvis din mand elsker fodbold, så besøg Camp Nou, hvor FC Barcelona har hjemmebane.

 

Du får en mulighed for, med en storbyferie at opleve kultur, god mad og spændende oplevelser og så kræver det ikke engang, at du har ferie i særlig lang tid. Da man kan tage på en kort storbyferie. Du kan enten selv planlægge den eller du kan få et rejseselskab som har specialiseret sig i storbyferie, til at klare alt det praktiske, så i er helt sikre på, i får hvad i drømmer om.

 

Så tag din partner under armen, bestil en rejse og få romantikken genopfrisket med en dejlig storbyferie til en af Europas mange storbyer.

 

Et godt råd er dog lige, at i sørger for at veksle penge hjemmefra og at i husker både pas og sygesikringsbevis og sørg også for at tegne en forsikring, hvis uheldet skulle være ude. Mange rejseselskaber tilbyder dette, når man bestiller rejsen. Så sørg for at have det i orden.

 

God ferie!