Skal du til at have dit første barn?

Hvis du skal til at have dit første barn, så finder du hurtigt ud af at babytøj og børnetøj er en meget dyr fornøjelse især når de er helt små. De gror så utrolig hurtigt i de første mange måneder og man kan derfor hurtigt komme til at købe en masse babytøj som man ikke engang når at bruge før barnet er groet en størrelse og så skal man ud og investere i noget nyt igen. Nu tænker du måske nejnej det har jeg jo ikke råd til, men bare rolig det er her littlereycle.dk kommer ind i billedet. Hos os kan du købe brugt babytøj og brugt børnetøj hvor du kan sparer helt op til 70% i forhold til ny prisen i butikkerne og så er tøjet måske kun brugt få gange, du kan også være heldig at finde noget tøj som overhovedet ikke er brugt og stadig købe det med en besparelse på helt op til 70% i for hold til ny pris. Du kan finde alt lige fra flyverdragter, bluser, sko, jakker, nederdele, kjoler og meget mere. Vi har lige nu mere end +2000 styles på lager indenfor brugt babytøj og brugt børnetøj og der kommer mere til dagligt. Nu tænker du måske at brugt babytøj og brugt børnetøj er noget tøj med en masse pletter og huller i, men det er altså ikke tilfældet alt vores babytøj og børnetøj bliver regelmæssigt kvalitets tjekket, så vi altid kan garantere vores køber en vis kvalitet af brugt babytøj og brugt børnetøj.

Du har måske prøvet at købe brugt babytøj eller brugt børnetøj fra facebook eller guloggratis og blevet meget skuffet, enten fordi tøjet ikke lever op til standen som sælger har beskrevet eller fordi der mangler en masse i din pakke, eller måske er din pakke overhovedet ikke kommet. Det behøver du ikke være nervøs for hos littlerecycle.dk vi holder nemlig sælgers penge indtil dine 14 dages returret er over, så vi altid kan garantere dig at du kan få dine penge retur, hvis tøjet ikke er som beskrevet eller pakken måske slet ikke dukker op.

 

Udover et stort udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj kan du også finde et stort udvalg af brugt legetøj og tilbehør til børneværelset, det kan være alt lige fra tremmesenge, pusleborde, autostole, barnevogne eller noget helt andet, så har vi det. derfor tør vi næsten godt garantere dig at vi har det du lige står og mangler om det er brugt babytøj, brugt børnetøj, nyt legetøj til ungerne eller måske en ny tremmeseng til børneværelset. Og så at du kan spare helt op til 70% på dit køb hos os, det er da win-win!

 

Se hele vores store udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.