Skab din egen personlige stil

Personlighed i din garderobe, er et must! Du skal have din garderobe fyldt med tøj der får dig til at smile, og som gør din dag bedre. Der er ikke noget værre end at gå ud ad døren, og ikke føle sig tilpas i sit outfit. Om det så er udseende eller komfort. Du kan have det fedeste outfit på, men hvis du ikke føler dig komfortabel i det, så kommer du nok ikke til at bruge det igen. Og det kender vi alle godt.

Farver og mønstre kan også afspejle din personlige stil. Se for eksempel Lollys Laundry, der med sine vilde og smukke farver og prints virkelig skiller sig ud. Lollys Laundry er kendetegnet ved deres farvefulde, mønstrede og detaljerige kollektioner i deres mange styles, som både kan bruges til hverdag og fest. Hvilket jo er et kæmpe plus! For hvem vil ikke gerne have en kjole man virkelig får brugt til enhver anledning og ikke kun til det ene eller det andet.

 

Detaljer, der fuldender looket

Smukke kraver, skønne perler og flæser for fulde skrald er en trend der aldrig dør. Det er virkelig de helt små detaljer, der kan gøre den store forskel. Men de små detaljer behøver heller ikke at være tekstil. Det kan også være smykker, fodtøj, hovedbeklædning og sågar også dine negle. Mærket Nailberry, er et internationalt brand, der forhandler smukke neglelakker i alle palettens nuancer. Så du kan pifte dit helt hvide eller sorte outfit op, med en smuk neglelak, og mere behøver du faktisk slet ikke. Hvis man ikke er til det, så behøver man slet ikke at overgøre det. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at udstråle selvtillid når du kommer ud blandt folk, da det også kan give dit outfit samt din person mere shine.

 

Mode med omtanke

Bæredygtighed, økologi, upcycling og fairtrade er virkelig nogle ord der oppe for tiden. Nogle folk bruger det kun i køkkenet, mens andre prøver så vidt muligt at bruge det hele vejen rundt i sin hverdag. Det at du passer på det tøj du i forvejen har, gør at det holder længere. Køb kvalitet frem for kvantitet, og find de helt rigtige statements til din garderobe. Så kan du også bruge dit tøj, med rigtig god samvittighed. Find tidsløse fund, og ikke gå på kompromis.
Du får 100% den bedste garderobe ved at tænke langsigtet og ikke lade dig rive for meget med af trenden. Trenden kan være god, og nogle trends er her for at blive. Men hvis du ved at du hopper i med begge ben, hver gang en ny trend opstår. Så stop lige op, og find ud af hvad der virkelig betyder noget for dig i din garderobe.