Skån dit hår mens du sover

Husker du at passe godt på dit hår når du sover? Vores hår kan faktisk tage rigtig meget skade om natten, når vi vender og drejer os på hovedpuden. Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser, hvis du gerne vil skåne hårpragten om natten.

Det kan gøre en verden til forskel for dit hår, hvilket materiale af pudebetræk du benytter. Læs med her og find ud af, hvilket pudebetræk du skal købe for at gøre det bedste for dit hår, når du sover om natten.

Bambus er det nye supermateriale

Hvis du ikke endnu kender til bambus mange fantastiske fordele, så er det på høje tid. Et bambus pudebetræk er noget af det bedste du kan gøre for din hårpragt. Hovedpudebetræk lavet i 100% bambus har bevist at have en skånsom effekt på vores hår, da det bløde og blanke materiale ikke forstyrrer hverken vores sarte hud i ansigtet eller vores hår.

Hovedpudebetræk af bomuld har det ofte med at kruse vores hår, så man vågner op med irriterende og uglet manke. Dette kommer du ikke til at opleve, når der er bambus på hovedpuden. Bambus forhindrer håret i at filtre og blive uglet. Derfor kan du lægge dig på det behagelige materiale og vågne op med en uforstyrret og blød hårpragt hver eneste morgen.

Behagelige og tørre nætter

Selvom bomuld i sig selv er behageligt at ligge med, så er det langt fra det bedste for hverken hud eller hår. Bomuld har det med at samle fugt, så når vi sveder eller savler om natten, så sætter det sig også i materialet.

Bambus har derimod en tørreevne, som er langt hurtigere end bomuld. Det vil sige at selv, hvis du sveder kraftigt om natten, så sætter fugten sig ikke i din hovedpude. Den glatte overflade som bambus hovedpuden har, samler hverken skidt eller fugt på samme måde som bomuld.

Faktisk absorberer bambus fugten op til 300% mere end bomuld, hvilket hjælper til at din krop kan holdes tør hele natten. Vi sveder mere end vi tror om natten. Derfor er det vigtig, at det materiale vi sover med kan lede sveden væk fra kroppen, så fugten ikke sætter sig i huden.

Det miljørigtige valg

De bedste køb er dem, som er lige så godt for vores krop, som de er for miljøet. Ikke nok med at bambus er skånsomt mod vores hårpragt, så er det også et skånsomt valg for miljøet. Bambus er et vedvarende og bæredygtig råstof, som har taget verden med storm. For eksempel inden for tøjverdenen stikker bambustøj frem alle vegne, da dette vidunderlige materiale også har masser af grønne fordele.

Det er altså med god samvittighed at du kan lægge hovedet på din bambus hovedpude om natten.