Sjov underholdning til tøseaftenen

Skal du snart holde en lille fest for nogle af dine gode veninder? Sådan en aften skal der selvfølgelig være lækker mad og nogle drinks, men hvis du gerne vil gå all in på en hyggelig aften, kan du også sørge for at have noget underholdning klar til jer.

Ligesom at man til en børnefødselsdag kunne vælge at hyre en ballonklovn, er der også nogle former for underholdning, som er mere passende, når det skal festes med veninderne. Få nogle gode ideer til det herunder.

En fed quiz

Når tøserne kommer forbi, kan du jo vælge at forberede en sjov quiz, som I sammen kan prøve. Så kan I enten vælge, at det skal fungere som en form for drukspil, eller at vinderen skal have en præmie – det er op til jer at bestemme.

Denne quiz kan jo så enten være om noget, som I alle interesserer jer for, men det kan også handle om jeres venskab og alle de ting, I har oplevet sammen. Hvis I eksempelvis har gået i skole eller gymnasium sammen, kan det også handle om gamle kærester og personer, som I sammen har mødt.

En dansekonkurrence

Hvis I godt kan lide, at det bliver lidt vildere end bare en quiz, skal I selvfølgelig lave en form for dansekonkurrence, da det er den perfekte måde at sætte gang i den festlige stemning på. Hvis I er lidt for gamle til stopdans, kan I finde på noget andet, som passer mere til aldersgruppen. Det kunne eksempelvis være dance battle, hvis I har mod på det. I kan også bare vælge at lade musikken spille og danse til den sammen. Her er det vigtigste selvfølgelig, at I sammen får danset en masse og nydt hinandens selskab.

Og hvis det skal være et brag af en aften, kan I selvfølgelig også vælge at starte med quizzen for lige at sætte gang i stemningen, for derefter at fyre op for musikken og danse. Så skal I nok få en helt uforglemmelig tøseaften, hvor det i hvert fald ikke er sjov underholdning og godt humør, der mangler.