Sæt et feminint touch på dit iPhonecover

Hvis du er en rigtig feminin kvinde, som bare elsker alt lyserødt, blomstret og elegant, så har du også brug for et feminint iPhonecover. En iPhone i sig selv er jo ikke specielt feminin, så derfor er et cover med et feminint udtryk ret smart, hvis du vil dække mobilens lidt kedelige udtryk. Læs om feminine iPhonecovers, hvordan de ser ud og hvor du finder dem lige her.

Sådan kan et feminint cover se ud

Hvis du undrer dig over, hvordan sådan et feminint cover kan se ud, kan du få lidt inspiration. Der findes selvfølgelig tusindvis af forskellige iPhonecovers. Hvis man bare vil have et meget simpelt, men stadig feminint cover, så kan et enkelt farvet cover være en god ide. Her er lyserød jo helt oplagt, da det er en af de mest feminine farver. Et enkeltfarvet cover er ret elegant og simpelt, så hvis det passer til din stil, er det perfekt.

Men det behøver ikke være lyserødt eller elegant. Det kan også være de sjove popit covers, hvor man kan sidde og egentlig lidt lege med coveret. Det kan man få i nogle fine, lyse farver. Så hvis du er en, der har brug for noget at sidde og røre og lege med nogle gange, kan et popit cover også sagtens være feminint og flot, med de lyse fine farver. Se lyserøde og popit covers på Prispresseren.

Et cover er mere end bare flot

Et iPhonecover er jo ikke kun til at pynte telefonen, så den kan blive feminin og passe til din stil. Det er jo også med til at beskytte telefonen. En ødelagt telefon, er jo heller ikke kønt at se på. Så du slår to fluer med et smæk. Men når man køber et cover, er det vigtigt også at overveje, hvor godt det beskytter. Det skal gerne have kanter, der går lidt ud over telefonens skærm, så når du taber den, vil skærmen ikke røre jorden direkte.

Få et iPhonecover til at beskytte telefonen, men også til at pynte den. Enhver feminin kvinde går op i, hvordan hun ser ud. Derfor er selv de mindste detaljer vigtige. Det vil sige ens iPhonecover skal passe til ens tøjstil og det vil også sige ens iPhone skal være pæn og ren og bestemt ikke have nogle revner. Det undgår man jo også med et godt beskyttende cover.