Sådan lærer du mere om film

Det er altid godt at vide mere om film. På den måde kan du også følge med, næste gang vennerne taler om den nye store Hollywood film og hvilken klassiker, der er den allerbedste. 

Her kan du få nogle tips til hvordan du kan lære mere om film. 

Gå på nettet 

Den bedste måde at lære mere om film er ved at tage en tur ind på nettet.  

https://klartilfilm.dk/ kan du finde en god filmside, hvor de snakker vidt og bredt omkring film – både de nye og de gamle. Du kan samtidig få en masse gode anbefalinger af hvilke film du bør se og hvilke du ikke skal spilde din tid på. 

Gå i biografen 

En anden god måde at lære mere om film er simpelthen ved at opleve dem. Så tag dine venner under armen og gå en tur i biografen. 

Hvis du ikke har lyst til at bruge så mange penge på det, så kan du også altid finde en film online på en af de mange streaming tjenester. Du betaler nok allerede for en eller to af dem – eller måske din ven gør det. 

Oplev film og bliv klogere på dem. Det er den sjoveste måde at lære på. Husk også at film samlinger altid er en god gave, f.eks. Harry Potter filmene samlede box, Ringeres Herrer, Star Wars, eller lign., storfilm, det er altid en kanon gave at give til en fan.