Sådan kan du blive underholdt med lydbøger, uanset hvilket humør du er i

Lydbøger er et glimrende middel, der kan underholde dig med en masse spændende historier, der kan forsøde hverdagen, uanset hvilke aktiviteter eller hvilket humør, du er i.
Opvasken kan f.eks. hurtigt forsvinde, mens du lytter til og forsvinder ind i en spændende krimi, kærestesorgerne kan hjælpes med et kærlighedsdrama, der relaterer til din situation, og er du i et mere lummert humør, kan erotiske lydbøger stimulere din fantasi og dine lyster.

Erotiske lydbøger

Netop markedet for erotiske bøger og dermed også de erotiske lydbøger er vokset meget siden “Fifty Shades of Grey” blev et verdensomspændende hit. Dette har også medført en udvikling i antallet af erotiske noveller, der kan findes som “lydbøger”. Disse noveller er kortere og kan være en god stimulering af krop og sind inden sengetid, så brug dem endelig som en godnathistorie.

Generelt kan det anbefales at benytte sig af de erotiske lydbøger frem for at læse dem, da du kan læne dig mere tilbage og slappe af, mens du lever dig ind i historiens univers. De giver dig også mulighed for at lukke øjnene og bruge din fantasi til at frembringe hver linje i bogen for dig.

Hvor findes de?

Erotiske lydbøger findes ligesom alle andre lydbøger på en lang række forskellige platforme. Nogle af dem som Amazon og Saxo kan du købe enkelte lydbøger på. Men det seneste nye på bog og lydbog markedet er streamingtjenester. Inspireret af f.eks. Netflix, er det nu muligt at streame lydbøger på en række forskellige platforme. Nogle af de mest almindelige er BookBeat, mofibo, Chapter, og Saxo, der tilbyder både køb og streaming.

Kan de høres gratis?

Sidder du og overvejer at gå i gang med at lytte til erotiske lydbøger, kunne en af dine tanker være, om det var muligt at lytte til dem gratis. Ovenfor er beskrevet, hvordan man kan købe dem hos nogle forhandlere, men det er faktisk også muligt at kunne lytte til dem gratis – i hvert fald i en periode. De fleste af lydbogs-streamingtjenesterne tilbyder nemlig prøveperioder. I praksis betyder det, at du ved flere af tjenester kan få op til en måneds abonnement, helt gratis. Og hvis du er ny til lydbøger kan det være en god måde at se, om de er noget for dig på.

De forskellige platforme har en god mængde bøger, ofte mere end 100.000, og nogle endda med over 250.000 bøger, så hvis du vil forlænge dine gratis perioder, kan du jo vælge at skifte til en anden udbyder efter din prøveperiode. På den måde kan du komme til at lytte gratis i op til 3 måneder med en masse spændende og forskellige bogudvalg.