Så simpelt og så genialt: fotobogen

Vi lever i en verden i dag, hvor oplevelserne er lige rundt om hjørnet. Der skal ikke meget til før vi for dannet os nogle gode minder. Disse minder er oftest også nogle, vi vil gemme. Nogen som vi kan se tilbage på med et smil på læben. Der findes heldigvis i dag en god ide, som hjælper dig til at bevare disse minder. Nemlig en fotobog, som indeholder alle de minder ud har.

Byg din fotobog op

Det kræver ikke meget at bygge sin fotobog op. Det største arbejde ligger i at finde alle billederne frem. Det er billederne der danner hele fotobogen. Der er nogle enkelte steps man kan følge, og på den måde vil man få den bedste fotobog. Der findes forskellige billedbøger på www.fotobog.nu.

Vælg et tema

Billedbøger kan være forskellige. Der kan være forskellige temaer for hver enkel billedbog. Det kan være samling af billeder for året. Det kan også være til at mindes om et helt specielt minde. Det kan være en rejse, som skal huskes. Derudover kan det også være en fest, som skal huskes. Der er mange ideer til, hvad man kan putte i sin billedbog.

Sæt billederne op

Det næste ting der skal gøres, er at sætte bogen op. Det kræver en masse tid, så man skal være klar på at bruge nogle timer. Det er her kreativiten skal sættes på prøve. Det gode ved en online fotobog er, man altid kan lave om på den. Det kræver derfor blot man sætter dem op enkeltvis,  og på den måde former bogen.

Husk alle detaljerne til at gøre den personlig

Man kan gøre fotobogen mere personlig, ved at tilføje små personlige detaljer. De små detaljer kommer i form af tekst og små finurlige tegninger. Teksten kan fotælle små fortællinger, som passer til billederne.
Det kan enten være en tekst der forklar billedet, eller så kan det være en lille ekstra ting til billederne.

Det næste der skal gøres er bare at gå i gang. På ind på www.fotobog.nu/fotoboger og vælg den fotobog, som passer bedst til dig.