Rundt, firkantet, stort eller småt? Vælg det rette sofabord

Intet sofaarrangement er komplet uden et godt sofabord. Søger du en ny model til hjemmet? Så er du landet det rette sted. Nedenfor giver vi dig nemlig en lille guide, der kan hjælpe dig med at finde det helt rette sofabord.

Pris

Det første, du skal overveje, når du vælger et sofabord, er, hvor meget bordet må koste. Sofaborde findes til mange forskellige priser, og hvor nogle af dem koster mange tusinde kroner, kan du få andre til kun et par hundrede. Ideelt set finder du et sofabord, som du kan få glæde af i mange år frem. Derfor kan det godt betale sig at investere i en model, der koster lidt mere, end du egentlig havde forestillet dig. Spar op til dét sofabord, du gerne vil have, og husk at holde øje med, om modellen skulle komme på tilbud.

Form

Når du har besluttet dig for, hvor meget dit nye sofabord må koste, kan du begynde at overveje, hvordan bordet skal se ud. Skal sofabordet være rundt eller firkantet? Skal bordet have hylder eller skuffer? Og skal det være stort eller småt? Sørg for at måle dine sofaer, så du er sikker på, at dit nye bord passer til.

Farve og materiale

Du kan få sofaborde i rigtig mange materialer. Det rette materiale afhænger i høj grad af, hvordan du som regel bruger et sofabord. Hvis du for eksempel har en tendens til at smække fødderne op på bordet, når du sidder i sofaen, bør du nok undgå at købe bordet i et skrøbeligt materiale som glas. Og hvis du sjældent bruger bordskånere og har en tendens til at spilde, når du befinder dig i sofaområdet, bør du måske købe et sofabord i en mørk farve, så den daglige slitage ikke fremgår så tydeligt.

Se bredt udvalg af smukke sofaborde

Der findes rigeligt med forhandlere af sofaborde. Dog er der god grund til, at mange danskere vælger vidaXL, når det er på tide at skifte den gamle model ud. vidaXL sælger blandt andet sofaborde i aluminium, finér og hærdet glas, og deres modeller spænder både farve-, form- og prismæssigt rigtig bredt. Du kan dertil ofte være heldig og få de mest populære modeller til tilbudspris. Find alle sofaborde på vidaXL.dk – og tøv ikke med at kontakte deres kundeservice, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med dit køb.