Romantiske bryllups paraply til det smukkeste bryllups billede

De fleste kvinder har tøj i forskellige farver og mange kan lide at eksperimentere med forskellige stile og med forskellige feminine farver. Det er her at denne bryllups paraply er en oplagt paraply at købe til dit livs bryllup, eller til din kæreste. En bryllups paraply skal være stor og romantisk det er netop denne transparente paraply med sølv kant og flot håndtag med bobler.

Den få det bedste frem i bruden og hendes yndige brudekjole. Bryllups paraplyen er en gennemsigtig feminine paraply den er netop et eksempel på, hvordan ting kan være helt klassiske og stilfulde uden at falde ved siden af den kan både bruges som bryllups paraply, til foto, som gave til din kæreste eller kvinden du holder af. Denne bryllups paraply er stor med flot buet skærm den kan bruges af alle kvinder både unge og ældre, da den har en stor buet skærm der er ekstra dyb en stilfuld paraply. Så du kan nemt tage noget tøj på, som passer perfekt til denne romantiske paraply.

Paraplyen har en smuk skærm der er gennemsigtig. Den har en vejledende pris på 299 kr, men koster i øjeblikket blot 199 kr. Størrelsen er 101 cm i diameter. Paraplyen leveres helt frem til din lokale GLS pakkeshop, og det gør butikken oven i købet gratis.

Stor retro transparente feminin paraply til den store dag

Paraplybutik har paraplyer i alle størrelser, farver, udformninger og til alle mulige lejligheder. Nyeste skud på stammen i vores kollektion af paraplyer er den feminine burleske retro paraply, der både beskytter dig mod elementernes hærgen lige såvel, som den beskytter din hud mod solens ubarmhjertige stråler.

Og så er det meget hot og feminint – det er paraplyen til bryllupper, særlige festlige lejligheder for kvinder og fotosessioner. Vore nye feminine designs udstråler en forførende skønhed, og hvis du er på udkig efter det sofistikerede er den klassiske vintage retro paraply, som du vil genkende fra gamle sort-hvide film måske lige sagen? Uanset om du leder efter et vintage paraply med flæser, en vintage paraply eller måske en burlesk paraply er vi hos Paraplybutik ret sikre på, at det her er noget for dig.

En romantisk paraply til bryllupsdagen

Man er tilbøjelig til at se en paraply som noget funktionelt, det handler om at beskytte sig mod vind og vejr, men det er ikke hele historien! En retro paraply er også noget dekorativt, sødt eller sexet, der fremhæver dine feminine sider. Paraplyen er en ”accessoires” på lige fod med handsker, bælter, sko – alt det, der ikke er tøj. Men det er så på den anden side det, der skal matche, det du bærer. Desforuden er ’accessoires’ også noget, der signalerer en sindsstemning, her er dit paraplyvalg også vigtigt.

Den lilla feminine retro paraply har altid været forbundet med karaktertrækkene royalt, adeligt og prestigefyldt. Farven symboliserer mystik, magi, magt og luksus. Den lilla farve anvendes mestendels til at afsondre rige, magtfulde konger, ledere, tryllekunstnere og endda troldmænd fra mængden. Dronning Elisabeth ses ofte med en rosa paraply i det offentlige rum. Farven rosa kombineret med guld signalerer på prangende vis rigdom og ekstravagance.

Men den store retro paraply signalerer også drømmeri og åndfuldhed. Farven opfrisker fantasien, og sætter de høje idealer på dagsordenen. I sin indadvendthed tillader farven, at man kommer i kontakt med sit dybereliggende selv. Rosa signaliserer en udtalt sensitivitet i relation til vor tids onder i form af luftforurening, støjforurening, visuel forurening eller forurening af fødekæderne.