Positive vibes

Positive tanker kan gøre en kæmpe forskel for dig og dem omkring dig. Hvis du er glad og udstråler en positiv energi, vil det automatisk smitte af på dem omkring dig, og gøre dem mere positivt indstillede overfor omverdenen. Vi påvirker hinandens humør utrolig meget, bare ved at være, og derfor er det vigtigt at vi prøver ikke at lade os styre af det negative og mørke, som vi allesammen udstråler engang imellem, men af de positive vibes, som vi kan hjælpe hinanden med at skabe.

Hvis vi lader os styre af andres humør uden at tænke os om, bliver vi hurtigt trukket med ned af andre som har en dårlig dag, eller som har det med at bitche over det ene og det andet hele tiden. Måske vil vores omgangskreds gerne sladre grimt om en person, eller tale grimme tanker ud, som skaber en negativ spiral der trækker alle med ned i mørket. Men hvis man prøver, kan man faktisk sagtens lade være med at ride med på bølgen, og i stedet skabe sit eget positive rum, hvor andre kan komme ind hvis de vil.

Det lyder nok lidt hokus pokus og mystisk, og det lyder måske også lettere end det egentligt er. For det er svært. Meget svært ikke at lade sig styre af andres negative energi. Men øvelse gør mester. Det hele handler om tanker. Og hvis man forsøger at tænke positive tanker uanset hvor man er, vil man stille og roligt kunne løfte sit daglige humør en hel del. Ikke kun for sig selv, men også for dem omkring.