Plus size tøj passer til store piger

Det er ment i den bedste forstand, for der er bare forskel på hvad der klæder en meget tynd pige og en lidt større. De små sommertoppe med kig til navlen og de lavtaljede bukser er sjældent klædeligt, hvis man ikke har krop som en supermodel.

Almindeligt modetøj er designet til tynde piger, mens plus size tøj er designet til store piger, så det fremhæver og skjuler det rigtige ting. Derfor er taljen på bukserne lidt højere, sådan at de kan rumme et par bredere hofter. Det sikrer at alle kropstyper kan gå i pænt tøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten og bevægeligheden.

Det er en klar fordel at kende sin kropstype, når man skal købe tøj, fordi der er stor forskel på hvad der klæder en lille barm med brede hofter, og en stor barm med smalle hofter. Alle kan ikke skæres over en kam, og det er kun godt.

Kend din kropstype, og lad det være rettesnor for tøjet du køber, så du aldrig skal føle dig forkert i et stykke tøj igen. Nogle ting er bare ikke lavet til alle kropstyper.

Moderigtigt og flatterende tøj til alle

Plus size tøj har i nogle kredse fået ry for ikke at være flatterende og blot gøre stort større. Det er dog ikke tilfældet med dette storpigetøj, hvor der er taget højde for modetendenserne, snit og meget mere.

Det betyder at større kvinder også kan få en sexet og flatterende kjole, uden at det behøves at blive ubehageligt at have på. Stramt tøj er ikke udelukkende for de mindste størrelser, men kan være enormt klædeligt i de større størrelser også.

Alt sammen handler om at lære at klæde sig, så man føler sig godt tilpas og følger sin stil og kropstype.

Der er stor mulighed for at udleve sin egen stil, selvom man er en større pige. Størstedelen af de styles, som udbydes i de regulære størrelser fås nu også i udvidede størrelser, og derfor kan alle udleve den nyeste mode, eller hvad end som passer den enkeltes stil.

Ingen skal føle sig mindre smukke

Der kan følge en vis skam med at være en stor pige, men dette hører ingen steder hjemme. Alle kroppe er forskellige, og alle er smukke på hver deres måde.

Det kan tøj hjælpe med at fremhæve, og derfor skal man ikke gemme sig i kedeligt tøj, blot fordi man ikke har den tyndeste krop i gadebilledet.

Find det rigtige tøj for dig og din krop, så du kan nyde alle livets stunder uden at bekymre dig om hvad folk tænker, og om kjolen er krøbet op eller lignende. Intet tøj skal holde nogen tilbage fra at nyde deres liv og hverdag i fulde drag.