Organisér dit hjem med smarte foldekasser

Organisering lyder umiddelbart meget kedeligt og praktisk, og på ingen måde som noget der kan passe ind i dit smarte og moderne indrettet hjem, men det kan sagtens lade sig gøre.

 

Den nye megatrend inden for boligindretning og især opbevaring og organisering, er nemlig foldekasser. Foldekasser i massevis af farver og flere forskellige størrelser, der kan bruges til opbevaring i alle hjemmets rum, og placeres i skabe, reoler og på gulvet. Her kan du få en masse gode tips til anvendelsesmuligheder.

Sådan anvender du foldekasser smart og praktisk

Du kan som nævnt anvende de praktiske foldekasser mange forskellige steder, og det er kun fantasien der sætter begrænsninger for anvendelsesmulighederne, og selvfølgelig antallet af kvadratmeter i dit hjem.

 

De er særligt populære i anvendelse som legetøjsopbevaring på børneværelset el. i legehjørnet. Det er de især fordi de mange farver kasserne fås i er sjove for børn, men det er også nemt at samle legetøj i disse kasser og holde det i temaer. Du kan f.eks. bruge en stor foldekasse til Duplo klodser, samlet alle små dimsedutter i en lille foldekasse og bruge en tredje foldekasse til malebøger og tusser og farveblyanter. Der er rigtig mange gode opbevaringsmuligheder i disse kasser til børneværelset.

 

Derudover kan foldekasserne sagtens bruges til opbevaring af ting i den voksne afdeling af hjemmet. Oplagte steder at bruge foldekasser er i krydderiskuffen, til magasiner og ugeblade og i reoler hvor man gerne vil se på et flot farvespil i stedet for rod.

 

Det der også er smart ved foldekasserne er at du nemt kan folde dem sammen og pakke dem væk uden de fylder så meget, som eksempelvis klassiske klodskasser el. de populære papkasser med flotte mønstre. De kan nemt opbevares ovenpå hinanden, sammenfoldet, uden de fylder det store.

Foldekasse mærker

De populære foldekasser fås fra forskellige mærker, men er også begyndt at dukke op i ukendte varianter i fx Føtex og Bilka grundet den store popularitet. Mærket der startede hele trenden var Hay, men det mærke der er mest populært hedder Aykasa. Du kan finde foldekasser i god kvalitet fra disse mærker:

  • HAY
  • Aykasa
  • Day
  • Søstrene Grene
  • Sinnerup

De foldekasser du til tider kan få i discount butikker som Netto, Føtex og Bilka er også i ganske god kvalitet og kan sagtens anvendes også, jeg vil dog sige at man fornemmer forskellen i plastikkens kvalitet.

 

Det du skal være OBS på når du hvis du køber foldekasser i forskellige mærker er at de faktisk ikke passer sammen da stort set alle mærkerne bruger unikke dimensioner. Det betyder altså at du ikke kan stable dem oven på hinanden, som netop er en af de smarte ting ved foldekasser, hvis du har foldekasser fra flere forskellige mærker. Du kan få et overblik over foldekassernes forskellige dimensioner og størrelser her.