Øreringe Guld

Er du på jagt efter et par fine øreringe i guld, er vi sikre på at du kan finde dine drømmeøreringe hos os. Alle vores øreringe er lavet i ædelmetallet sterlingsølv belagt med et tykt lag guld, der gør at øreringene holder sig smukke mange år frem. Alle vores øreringe er nikkelfrie, og overholder alle EU-standarder.

 

Abelstedt guldøreringe er blevet båret af kendisser, så vores udvalg af guld øreringe fra Flora kollektionen, og du vil kunne se hvorfor. Guld symboliserer mange forskellige ting. Guldet symbol er en kombination af kærlighed, tradition, identitet og stolthed. Guldornamenter og specielt øreringe er en meget følelsesladet, men meget ren måde at vise din kærlighed på. Et sæt øreringe kan være en perfekt gave til din elskede, især når du kender vigtigheden af ​​guld og hvad det symbolisere.

 

Køb guldringe online hos Abelstedt.

Din søgning til at købe guldøreringe online ville helt sikkert føre dig til Abelstedt, hvis du leder efter et sæt ægte og autentiske guldøreringe. Med muligheder for et stort udvalg af hos vil du helt sikkert kunne finde en perfekt gave, eller et par øreringe til dig selv.

 

 

Ægte Guld øreringe

Alle vores øreringe er lavet af ægte ædelmetaller. Guld belagt på sterlingsølv er den perfekte mulighed for at få fat på et par øreringe, der ikke er alt for dyre men som ligner ægte guld og som holder sig smukke mange år frem.  Du bør altid købe ægte øreringe for at sikre dig at du ikke for betændelse i dit huld i øret efter at have gået med øreringe.  Alle vores øreringe i guld og ægte guld er uden nikkel. Husk dog at rens din øreringe en gang i mellem, så du ikke for skidt i dit øreringshuld. Tager du aldrig dine øreringe af kan dit øreblive irriteret ligegyldig hvilket ædelmetal du bære.

 

Find mange varianter af guld øreringe hos Abelstedt. Vi tilbyder både almindelige og klassiske guldøreringe, men også elegante store fest øreringe i guld. Dine nye øreringe kan sagtens tåle hverdagens slid. Vi anbefaler dog ikke at du går i bad med dine øreringe, dyrker sport med dem på eller sover med dem på. Undlader du dette vil de stråle i generationer.

 

 

Guld øreringe 14 karat

Er du til ørering i 14 karat, så har vi også det i et stort udvalg. Vi belægger alle vores sølv ringe med 14 og 18 karat guld for at få den smukkeste guldoverflade på hver ørering. Renhed og originalitet er en vigtig faktor for alle vores øreringe i guld. Er du på udkig efter et par øreringe til en gave eller bare et par fine til dig selv? Vi har begge dele, og vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig hvis du har nogle spørgsmål om smykker til kvinder. Ønsker du at se hele udvalget af øreringe så vælg kategorien øreringe. Her vil du finde et udvalg der er langt større end kun guld øreringe kategorien.

 

 

Guld øreringe runde

Er du til et par klassiske runde øreringe så se vores øreringe fra Oxfordkollektionen. Her kan du finde både halo modellen men også helt basic ørestikker med en simpel rund diamant. Halo stilen er super smuk hvis du er den klassiker pige. Ørestikker som disse er perfekte til både kontoret men også til festen eller til et bryllup for den sags skyld. Vores runde guld øreringe har størrelsen medium, de er altså hverken for store eller små, og passer til alle ansigtsstørrelser. Har en ansigtsform der er langt eller ovalt vil en rund ørestik passe helt perfekt til dig. Vi har runde halo øreringe både som ørestikker men også som lange øreringe. Leder du efter runde øreringe kan det også være creoler du er på jagt efter, også det man kalder hoops på engelsk. Vi har mange forskellige hoops, i en variation af forskellige størrelser, design og farve.

 

Runde guldøreringe

Betydningen bag de runde creol øreringe.

creoler bæres af mange mennesker over hele verden i dag, og er fortsat en af ​​de ældste modetrends der stadigvæk er i live. … De symboliserer styrke og international mode. Den runde cirkel øreringe skulle siges at vise renhed, uendelighed og helhed.

 

Trashy eller stilfulde? Creoler og ørestikker er altid en favorit hos alle smykke elskere. Mange Bollywood fashionistaer beviser, at man kan bære en stor creol i traditionel stil og stadig se boho ud. Creoler er og vil altid vare en mode hit.  De findes i mange forskellige varianter og størrelser, så mon ikke du kan finde et par der giver dig lige præcis den stil du går efter.

 

Hænge øreringe i guld

Er du pigen der elsker hængeøreringe? Så tjek alle vores fines øreringeud der har noget længde. Ligegyldig hvilken længde ørering du leder efter, er vi sikre på at du kan finde det hos Abelstedt.

 

Det var traditionelt de japanske mænd nogle af dem der bar hængeøreringe mange år tilbage, indtil den japanske regering forbød mænd at bære hænge øreringe i slutningen af ​​1800-tallet. Det forblev en almindelig praksis blandt stammekulturer i årene efter det, men hængeøreringe var ikke meget populært i den vestlige civilisation indtil midten af ​​1900-tallet. I dag er lange øreringe det mest populære valg når man skal i byen eller klæder sig fint på. Hængeøreringe symboliserer i dag, elegance og rigdom. Selvom mændene var de første der bar øreringe mange år tilbage er de i dag et symbol på kvindskab og et tegn på identifikation. Kvinder er kendt for at bære dem siden oldtiden. Øreflippen er forbundet med økonomisk stabilitet og social status.

 

 

Små guld øreringe

Er du til enkle øreringe kan du naturligvis også finde dette, vi har alt fra små stjerne øreringe til fine ørestikker med en simpel lille sten i midten.

En lille størrelse ørering gør dit look mere diskret og behageligt, samt mindre pyntet. Små øreringe bliver ofte båret om natten for at forhindre, at hullet i dit øre gror sammen. En lille guldørering er derfor ofte det første sæt øreringe man bør eje.  Giv din bedre halvdel et lille sæt guld øreringe, dette vil med sikkerhed være den perfekte gaveide, til pigen der har alt. Små guld øreringe kan bruges til alle sæt tøj og passer til enhver pige ligegyldig udsende eller stil.

 

 

Guld øreringe tilbud

Du kan være heldig at finde dit favoritpar på udsalg. Hos Abelstedt køre vi dog ikke udsalg ofte, så slå til hvis du ser et par der er sat ned til en formidable pris. Hos Abelstedt laver vi nogle gange 2-dages event hvor du kan få et par øreringe på tilbud. Nogle gange kan du få et par øreringe med hele -50%. Gå til vores udsalgs kategori og find alle de vare der er på udsalg i øjeblikket.