Mit bedste tip til egne plakater

Jeg har længe gået og ventet – utålmodigt! Fordi jeg simpelthen sådan har glædet mig og ventet længe i spænding på, at jeg skulle se det endelig resultat. Og nu kan I også endelig se det. Jeg tror, at I vil blive lige så betaget af det, som jeg er. Jeg har nemlig fået lavet min helt egen plakat!

 

Jeg ville bevare mindet

For et par måneder siden var vi nemlig på en lang gåtur i skoven, min familie og jeg, og her blev jeg dybt betaget af den skønne natur omkring mig. Derfor skyndte jeg mig at hive min telefon frem og skød løs. Her imellem de nøgne træer, som for længst havde smidt alle deres blade, juicekartoner og gamle stykker tyggegummi, stod et træ helt alene og det var oplagt, at jeg netop her skulle skyde mit billede, fordi dette sted gav mig den helt rigtige følelse af ro – hele vejen igennem mig krop. Derfor stoppede jeg op, sugede den friske luft ind og så tog jeg billedet. Straks måtte jeg vise det frem og tænkte, at dette billede kunne jeg slet ikke stoppe med at kigge på!

 

Mit foretrukne trykkeri

Jeg var så betaget af mit billede og tænkte i øjeblikket, at jeg måtte bare have det op og hænge i mit køkken. Men hvordan? Min printer er en gammel sag og kan kun knap overleve at skulle printe en enkelt A4-side. Og jeg ville jo også gerne have billedet i et større format end A4 og i en bedre kvalitet end en almindelig hjemmeprinter. Derfor kontaktede jeg BR Offset i Odense, som er et trykkeri, der straks tilbød mig den helt rigtige løsning! Jeg skulle blot sende filen til dem og nærmest inden jeg havde set mig om, så modtog jeg mit Track og Trace-nummer og mit billede var på vej med posten samme dag!

 

Professionelt arbejde

Jeg vil til enhver tid anbefale jer alle, at I bruger BR Offset, når I skal bruge tryksager. Mit billede er blevet så flot og jeg er vældig tilfreds med hele forløbet. Leveringstiden var formidabel, kvaliteten er helt perfekt (den er så perfekt, at man nemt kunne tænke, at det var en professionel fotograf, som havde taget billede, selvom det ”bare” var med min telefon). Nu kan jeg sidde her i mit køkken og nyde mit skønne nye billede, som hænger så flot i dens ramme på væggen og har det smukkest plakat-udtryk. Jeg er betaget og imponeret over, at jeg faktisk selv har taget netop dette billede, som har så flot et udtryk. Dog er det ikke kun min ære – det er BR Offset, som har sikret det lækre udtryk og den høje kvalitet.