Lækre frugtbidder

Jeg sidder netop med en af mine yndlingsspiser i hånden: et Pink lady æble. Hvad er der ved det her æble som er så fantastisk? Ja, det spørger jeg mig selv om lige nu. Svaret burde være rimelig simpelt. 

Jeg forstår ikke hvad det er som produktionen af Pink Lady æbler gør ved deres æbler som gør dem så sprøde, fyldige og saftige på én gang. Det er mig en gåde, men jeg spiser gerne et par mere af disse lækkerbiskener. Hvis du ikke kender til æble-mærket så synes jeg helt sikkert at du burde tjekke det ud.

Noget lækkert for øje, krop og sjæl

Du kan med fordel forkæle dig selv med netop din yndlingsfrugt. Det er godt både for din krop og sjæls sundhed. Det siger sig selv at frugt er godt for din krops sundhed fordi frugter er sprængfyldt med en masse vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Men de er også skønne til at forkæle dig selv med, fordi du føler at du virkelig får lov til at nyde, hvis du anretter en lille tallerken med netop din yndlingsfrugt.

Hvis du skal have gæster er lækre frugtstykker også altid en vinder. Det smager godt, det er sundt, det er en forholdsvis billig snack, men ikke mindst kan frugt bare være noget af det mest frydefulde for øjet. Anret et smukt frugtfad næste gang du skal have gæster – det vil med sikkerhed tage kegler. Ananas er en flot frugt til at skabe lidt højde i et frugtfad. Suppler så med en masse farverige frugter og bær, rundt om ananastoppen og voila – et skønt syn.