Kom på aktiv ferie i Madeira Portugal

Rejs til Portugal for en fantastisk oplevelse i smukke naturomgivelser

Madeira er en portugisisk ø som ligger i Atlanterhavet. Øen er kendt for at være verdens stejleste grundet sine mange klipper. Det gør øen magisk og utrolig smuk. For ud til kysten står virkelig store og stejle klipper, hvor vandet bølger ind. Langs kysten og i resten af den kuperede natur finder man magiske naturoplevelser. Blandt naturen finder man fantastiske vandreruter og MTB-spor og unikke golfbaner. Netop golfbanerne er utrolig populære af to ting. Det er fantastiske golfbaner som ligger midt i naturen og flere steder med udsigt udover havet og landskabet. Dertil er klimaet mildt året rundt og man kan derfor netop spille golf hele året.

Madeiras smukke natur og udflugtsmuligheder

Man vil nok ikke tro det, når man først ser hvad Madeira er. Men det er en utrolig smuk ø med et fantastisk landskab. Man flyver til hovedstaden Funchal, hvor rigtig mange krydstogter ligger til. Det er en smuk by med placering ud til havet og bjergene i baghaven. Her kan man have sin daglige gang med ophold på byens hoteller og herfra tage på udflugt ud på øen. Langs kysten finder man dog også en håndfuld af andre fantastiske byer man bør besøge på rejsen. Typisk ligger bygningerne i flere niveauer grundet landskabet.

Elsker man natur er man nødt til at rejse til Madeira. Udover det kuperede terræn er landskabet utrolig frodigt. Øen er specielt kendt for sine mange blomster og planter. Dertil finder man forskellige vandløb og floder, udsigtspunkter og fantastiske dale. Husk kameraet når i begiver jer ud på vandreture her.

 

Oplevet havet omkring øen

Rundt om hele øen finder man dykning som ikke er normalt i Europa. Her er det nemlig muligt at dykke med sæler, delfiner forskellige rokker og moræner. Mange dykkerskoler ligger i Funchal. Samtidig ligger øens eneste naturreservat på sydsiden af øen, hvilket giver mange muligheder for fantastisk dykning. Er man rigtig heldig kan man spotte hvaler i områder, det er dog ikke så ofte de kommer forbi.

 

Aktiv på Madeira

Rejser man til Madeira er det ofte fordi man elsker naturen. På øen har de for resten sine egne vinmarker, så hvad med at kombinere vin med natur? Der findes rigtig mange vandreruter og udflugter rundt på øen. Man kan vælge ture på flere dage, eller rundstrækninger med base det samme sted. Har man en forkærlighed for naturen eller vandreferier, er man nødt til at opleve den smukke natur her. Det er enestående og et syn man ofte vil forbinde med andre kontinenter. Hvertfald ikke noget man regner med at kunne finde 5 timer fra Danmark. Rejs til Madeira med travelday for at få den bedste opelvelse!