Kom godt omkring med en retro damecykel

Mange danskere bruger cyklen til hverdag og som motion, og særligt for kvinder er udvalget stort. Du kan både finde en damecykel med kurv, en retro damecykel og mere sporty citybikes alt efter dine behov. Damecykler kan bruges både til hverdag eller når du gerne vil motionere. Mange danskere benytter deres cykler til begge dele, og finder gerne én model der kan bruges til lidt af hvert. Retro damecykler er flotte og giver dig en fantastisk transportform til både byen og landet.

 

En damecykel med kurv er blandt de mest populære valg. Med kurven fortil kan du let medbringe din bagage, og samtidig have den under fuld kontrol. Kurve kan oftest fås i forskellige størrelser og designs så du er garanteret et en cykel der matcher din smag. Mange damecykler kommer med kurv fra start. Hvis ikke dette er tilfældet, kan en kurv næsten altid monteres bagefter for et lille ekstra beløb.

 

Mange retro damecykler kommer med kurv fra start. Det er også tendensen at de fleste klassiske damecykler kommer med fuldt udstyr fra start. De fleste modeller er med godkendt lås, lygter, støtteben og bagagebærer, mens en forkurv som sagt er standard på mange damecykler.

 

Hvis du gerne vil have en damecykel med lidt mere fart på end en retro damecykel, kan du overveje at prøve en dame citybike. En citybike er kendetegnet af en mere sporty geometri, hvor brugeren indtager en mere liggende position på cyklen. Citybikes er lettere, og positionen på cyklen tillader en højere topfart. Citybikes kan ligesom retro damecykler og damecykler med kurv monteres med masser af udstyr. De hurtigere citybikes kan altså både være hurtige og praktiske til hverdag og motion.

 

Med en retro damecykel eller citybike er du sikret et flot design og en cykel med høj funktionalitet. Mange af de danske producenter man kender, som Kildemoes og Centurion, producerer et væld af forskellige damecykler. Du finder disse hos cykelhandlere over hele landet, og du vil ofte have flere modeller og farver at vælge fra, så du er garanteret et flot design der matcher lige netop dine ønsker.

 

Damecyklen giver dig nem transport og god motion, både hvis du bor i byen og hvis du bor på landet. Cyklerne kan fås med både klassiske designs og nogle mere moderne. Fælles for alle modellerne er dog at de er udstyret med moderne komponenter, så du er sikret en både flot og holdbar hverdagscykel.

 

Retro damecykler og damecykler med kurv er både flotte og praktiske. Med kurven kan du nemt medbringe din bagage. Og med det meste udstyr monteret fra start, behøver du sjældent betale en formue for en cykel af høj kvalitet. Har du brug for at medbringe de små på cykelturen, kan de fleste damecykler desuden udstyret med en barnestol, så hele familien kan komme omkring til hverdag og i fritiden.