Jumpsuits til kvinder

Buksedragt – jumpsuit, kært barn har mange navne 😊 Hvorom alting er kan du i hvert fald finde både buksedragt dame og jumpsuit dame her online hos beautyflow.dk Buksedragten er det lette løsning i hverdagen. For bliver det lettere? Ej, det gør det ikke. Når man er i det humør hvor man bare ikke ved hvad man skal tage på, er en jumpsuit et godt valg. Hos beautyflow har vi buksedragter uden ærmer, buksedragter med stropper og også buksedragter med off shoulder effekt – de er i øvrigt så smukke og gode om sommeren eller til at tage med på ferien. De fine jumpsuits kan du også finde med flæser og i et hav af farver. Vi elsker farver hos beautyflow, men vi må da også erkende at den klassiske sorte jumpsuit er uundværlig i klædeskabet. Og hør engang – en buksedragt behøver altså ikke at være kedelig eller en man kun hygger i derhjemme. Hvis du styler din jumpsuit med et cool bælte og nogle hårklemmer i håret, om du bruger flade eller høje sko ja så bliver det et fedt udtryk. Du kan også style dragten med en oversized strik over eller en fin cardigan. Skal du til fest er det oplagt en med fin blazer til og høje sto. Vi er helt sikkert fan af jumpsuits her på shoppen. Dem med elastik ved anklerne kan du trække op under knæet om sommeren, og vupti så har du igen et andet udtryk 😊 Vi elsker når du kan anvende tøjet gennem flere sæsoner – slow fashion sætter vi stor pris på. Så genbrug så meget af dit tøj som muligt.

Kjoler med farver

Farverige kjoler er noget af det I handler allermest her på shoppen – og det forstår vi godt 😊 De er flotte og festlige og så er mange af dem faktisk også ammevenlige kjoler. BUM både smart og praktisk – det er et hit for rigtig mange mødre når de shopper hos os. Er du i tvivl så tøv endelig ikke med at skrive til os. Så finder vi ud af dine behov sammen så du trygt kan handle.

Følg os meget gerne på de sociale medier – vi viser alle de smukke kjoler med blomsterprint, og buksedragt med flæser når de lander på shoppen. Det kan jo være din favorit er imellem 😊 Billige jumpsuits og billige buksedragter er jo bare skønt at få fingrene i.

Når du bestiller online hos beautyflow modtager du dine pakke allerede 1-2 dage efter din bestilling. Vi ønsker at give dig en god oplevelse som kunde når du handler hos os. Skulle den buksedragt, jumpsuit eller farverige kjole du har købt ikke passe dig har vi super let retur og GRATIS ombyt til en anden str.

VELKOMMEN HOS BEAUTYFLOW.DK

© Copyright beautyflow.dk