Ideer til aktiviteter med vennerne I kan lave derhjemme

Er dig og dine venner løbet tør for inspiration til, hvad I kan lave udover det sædvanlige? Det kan være svært at finde inspiration til, hvad man skal foretage sig, og selvom det højst sandsynligt er hyggeligt bare at være i hinandens selskab, så kan det være lige så sjovt at prøve nye ting sammen, man måske ikke lige har prøvet før. Få derfor inspiration til forskellige aktiviteter, I kan tage jer til, når der skal ske lidt ekstra.

Prøv at ryge en vandpibe

Har dig og dine venner nogensinde prøvet at ryge en vandpibe sammen? Hvis ikke, så kan det måske være en sjov og spændende aktivitet, I kan prøve af. Det kræver ikke meget at anskaffe sig en vandpibe i god kvalitet samt det tilbehør, I får brug for. Der findes websider, hvor I kan finde både billige vandpibe, vandpibetobak, tilbehør, vandpibe hoveder og meget mere, så I ikke skal ud at lede efter det hele. Prøv jer eventuelt frem med forskellige former for vandpibetobak og find den smag, I allerbedst kan lide.

Ryd op i jeres klædeskabe

Indimellem kan det være rigtig rart at få ryddet op i skabet og få ryddet ud i alle de tøjdele, man egentlig ikke bruger længere. Det er måske ikke altid den allermest spændende aktivitet, men det kan faktisk være meget hyggeligt at gøre sammen. Gør det til en hyggelig dag og hjælpe hinanden med at bedømme, hvad der skal smides ud, og hvad der skal gemmes. Det kan jo også være, at I ender med at bytte lidt på kryds og tværs, så det ubenyttede tøj kan få nyt liv. Trænger garderoben til en opgradering, kan I i samme forbindelse hjælpe hinanden med at shoppe nyt og lækkert tøj online.

Vær kreative sammen

Man kan være kreative på et hav af forskellige måder – det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser. I kan  spille brætspil, samle et puslespil, male, dyppe stearinlys. I kan også dedikere hele dagen til at bage lækre ting eller lave god mad. I kan eksempelvis gøre det til noget lidt ekstra. En ide kunne være at lave en lækker, hjemmelavet treretters menu og forestille jer, at I er på restaurant. Indret stuen, så der er ekstra hyggeligt og tænd en masse stearinlys. I kan jo også altid slutte den lækre middag af med at kombinere aktiviteten med en vandpibe eller shisha. Prøv blandt andet den smarte og eksklusive Oduman for at afslutte dagen og aftenen på bedste vis.