Hvorfor vinduespudseren i Hinnerup er blevet en af mine “bedste venner” :-)

Det er vigtigt at man stoler på folk, når de hyres til en arbejdsopgave. I første omgang var jeg meget nervøs for at få en fremmed hjem, men den tanke forsvandt hurtigt. Mit hjem er fyldt med en masse vinduer, som jeg ikke selv orker at vedligeholde. Derfor ansatte jeg en vinduespudser i Hinnerup til at varetage arbejdsopgaven. Selvom jeg kun havde mailet med vinduespudseren inden det første besøg, så var jeg ret nervøs. Hvad nu hvis vedkommende ikke udførte sit job som forventet?

Det første møde:

Vinduespudseren fra Hinnerup bankede på min dør og havde det største smil på læberne. Han så sød og venlig ud, så nervøsiteten forsvandt hurtigt. Han præsenterede sig selv kort, og spurgte straks ind til hvad han skulle starte med. Han hentede sit grej og gik i gang med vinduespoleringen udvendigt. Jeg var overrasket over at være så rolig, da jeg ellers altid har været anspændt med fremmede mennesker i mit hjem. Jeg bød ham på kaffe efterfølgende, som han høfligt sagde ja til. Det endte med at vi snakkede sammen i flere timer. Prisen, den var god.

Når kemien er der:

Et par vekslende ord blev hurtigt til et dusin ord. Vi klikkede og havde faktisk en masse til fælles. Da vinduespudseren gik mange timer senere var jeg slet ikke i tvivl om at jeg havde fundet en ven for livet. Han polerede og pudsede mine ruder til perfektion, og var samtidig en som jeg kunne snakke med. Efter den dag har jeg set en masse til ham udover at han selvfølgelig stadig kommer for at ordne mine ruder.

En ven for livet:

Det er sjældent at man på kort tid finder en ven for livet. Ved første øjekast kan du hurtigt mærke om mavefornemmelsen er der eller ej. Jeg var slet ikke i tvivl med vinduespudseren fra Hinnerup, da vi netop havde en kemi lige med det samme. Når du finder et menneske du kan snakke med i flere timer, som deler den samme form for humor og som kan få dig til at grine, så er det vigtigt at du holder fast i dette menneske. Det er netop sådan du får en ven for livet.

vinduespudser i hinnerup
Han kan komme højt op, men det er nu ikke nødvendigt med min lille bolig