Hvor køber I is til fest?

Pænt goddag til alle mine dejlige læsere! Skønt, at I har lyst til at tjekke ind endnu en gang! Denne gang har jeg simpelthen en forespørgsel til jer, og håber at I kan hjælpe mig videre i at tage beslutning.

Jeg skal købe is til fest, da jeg inviterer en masse familie og venner til en lille cocktail fest i slutningen af oktober. Der er derfor stadig meget tid at løbe på, og jeg er allerede godt i gang med at finde ud af, hvor jeg skal købe mine isterninger. Men det er da altid rart at høre fra andre, om de har haft gode oplevelser med en specifik leverandør af isterninger! For så kunne jeg da godt finde på at følge dét råd.

Så kære du, vil du sende en kommentar min vej, hvis du kender et godt sted at købe isterninger til festlige begivenheder? Det ville virkelig være en kæmpe hjælp! Både for mig, men sikkert også for nogle af de andre læsere, som lander på mit blogindlæg. Det er så skønt, når vi kan hjælpe hinanden, og I også får glæde af mine blogindlæg indbyrdes!

 

Derfor vil jeg købe isterninger

Der er måske nogle af jer, der ikke synes, at det giver mening at købe isterninger og knust is til fest. For det er jo i bund og grund bare frossen vand. Dét har I selvfølgelig ret i. Men har I ikke selv oplevet, hvor meget besvær der kan være med isterninger?

Først og fremmest er det ret pladskrævende, da isterninger trods alt kommer til at fylde ret meget i fryseren, når der skal være nok til 40 gæster, der måske skal have lidt mere end én drink på en hel aften. Der må jeg alligevel indrømme, at jeg ikke har nok kummefrysere til det arrangement.

Derudover er det altså også noget rigtigt møg at skulle kæmpe med isposer under en fest, hvor man selv er vært. Og hvis jeg ikke selv gør det, så skal gæsterne jo selv gøre det, og jeg ved ikke helt, om jeg har lyst til at stikke dem den opgave en aften, hvor de skal hygge sig.

Derfor vælger at købe isterningerne, da de kan komme i en stor termotønde, hvor de så kan blive opbevaret under festen – og så er de så nemme at få fat i, når de ligger frit i tønder!

 

Is til fest er uundværligt

Gennem mine mange fester har måtte lære på den hårde måde, at isterninger til en fest simpelthen er uundværligt. Der er virkelig ingen gæster, der har lyst til at skulle sippe til en cocktail, der er en smule lunken. Det bliver de bestemt ikke bedre af.

Så hvis du selv skal holde en fest snart, så vil jeg virkelig anbefale dig at få styr på is til festen. Det bliver det hele meget bedre af.