Hold dig ung med træning

En af de vigtigste faktorer i at man sikrer sig sin anden ungdom, er at man sikrer sig at holde kroppen sund og velfungerende, så man kan være ung med sine børn og ikke bare ligge på sofaen og se fjernsyn. Det man skal huske med træning er at, er man vedholden og holder det man har kæmpe for i mange så. Så bliver det noget kroppen ikke kan undvære i hver dagen. Man behøver ikke træne en time eller 2, 20 minutter dagligt er mere end rigeligt, så længe man får gjort noget er det bedre end man ikke får gjort noget, det siger lidt sig selv.

Der findes jo mange måder at træne på, det kan være du har lejet en badminton bane med nogle venner 1 gang om ugen, det kan være fitnesscenteret som mange benytter sig af, da man kan gøre det så snart man har tid. Det kan være en tur i svømmehallen, hvor man får brugt hele kroppen, det kan være en kajak tur. Du kan hente appen 7-minute, som er 7 minutters træning, som du kan lave over alt, du behøves altså ikke at skulle betale en krone, eller planlægge noget for at gøre dette. Ved hjælp af 7-minute workout, kan den registrere hvilke dage du får startet ud og trackke løbende om man får det gjort. Der er flere forskellige programmer der i som fx mavetræning, armtræning, full body, udstrækning. Mere behøves du altså ikke.

Spis sundt, som de kloge hoveder siger, så er kosten 80% af ens træning, derfor er det også vigtigt hvad man putter i munde. Du skal dog huske at kosten ikke hjælper på formen, hvis den gør, er det helt minimalt.

Alternativ til træning i vinterperioden

Her kan man holde sig varm uden for, ved at tage en tur på rulleski. Rulleski fungerer på samme måde som at stå på ski på, bare der selvfølgelig er hjul under. Da vi ikke har set sne de sidste mange år i Danmark, så er det også en sport der er blevet mere kendt blandt danskerne. Skiklubberne rundt i Danmark har taget sporten til sig, og det koster ikke mange basseører at melde sig ind i en skiklub i Danmark.

Det gode ved at melde sig ind i en skiklub og ikke bare træne derhjemme, det er at du også finder nogle bekendtskaber, som har en interesse indenfor skisport, så hvis man er vild med at komme på skiferie – så er mulighederne langt større for at man sikrer sig, at man kommer afsted på skiferie årligt. Mangler du inspiration til hvor skiferien skal gå hen, så kan du tjekke Skier.dk ud, hvor du kan læse om en masse forskellige skidestinationer.