Hjælp din baby til en god søvn med en slyngevugge

Det er fantastisk at blive forældre til en lille dreng eller pige, men alle, der har prøvet det, ved samtidig også, at det er utrolig hårdt arbejde.

Selv, hvis man er forælder til en baby, der får al den søvn, der er påkrævet i den første tid, er det stadig en kæmpemæssig omvæltning i tilværelsen, og det tager på energien.

Læg dertil oveni, at langt fra alle spædbørn sover roligt – så kan man for alvor begynde at tale om hårdt arbejde for forældrene.

Skulle barnet endda have kolik, så det græder hele tiden og ikke kan sove, er det endnu værre og bør tages meget alvorligt – men heldigvis er der hjælp at hente.

Som i mors mave

En god slyngevugge kan være guld værd for en babys søvn og de dertilhørende forældre, hvis barnet ikke kan sove.

Især, hvis barnet skulle være ramt af den berygtede kolik, så det græder meget og ikke hverken selv får ro eller tillader andre omkring sig ro.

Det er for alle parter en rigtig ærgerlig situation, som selvfølgelig er værst for den lille, der af uforklarlige årsager ikke kan sove.

Man kan forsøge at få noget søvn ind i sin baby ad medicinske veje, men man kan også købe en slyngevugge.

Med en sådan vil babyen nærmest opleve, at den igen er inde i sin mors mave, og det opleves meget trygt og rart for babyen.

Vuggemotor giver ro og dermed bedre baby søvn

En slyngevugge i sig selv er et godt skridt på vejen, men med en vuggemotor fra Membantu kan man gøre en endnu større forskel.

Vuggemotoren kan bruges til både hængekøjer og slyngevugger, og den giver barnet en ekstra tryghed og øger chancen for, at det kan få noget baby søvn.

En medfølgende stor fordel ved at købe en slyngevugge såvel som tilhørende vuggemotor er, at forældrene kan slappe af, når barnet endelig falder i søvn.

Det er rigtig hårdt at være vidner til et barn med kolik eller bare en baby, der slet ikke kan sove.

Derfor er det ultravigtigt, at man som forælder sørger for selv at få noget hvile, når barnet er roligt, så man ikke ender med at brænde helt sammen.

En vuggemotor er på den måde dobbelt så smart som først antaget, for ikke nok med, at den tillader barnet tiltrængt søvn, den tillader også forældrene det selvsamme.

Glem ikke det vigtigste

Det kan som sagt være hjerteskærende at færdes omkring et kolikramt barn, men det kan også hurtigt blive vildt frustrerende.

Det er kun naturligt, og det betyder ikke, at man er en dårlig forælder eller søskende.

Uanset hvad må man ikke glemme det allervigtigste, nemlig at man har fået et lille, nyt familiemedlem, som skal have al den kærlighed, man kan give.

De søvnløse nætter varer ikke ved, og en dag, når barnet er en vrissen teenager, vil man måske lige frem savne dem lidt.