Få lavet helt unikke smykker hos en smykkedesigner

Stil er personlig og med personlige smykker gør det, at tage sig godt ud mere unikt. For der er ingen som du og heraf bliver stil også specielt. Hos en smykkedesigner kan du nemt få lavet arvestykker om til smykker, som viser din personlighed i form at forskellige håndlavede smykker.

Personlige smykker

Så har du overvejet at få lavet dine egne personlige smykker eller ligger du dertil inde med guld- eller sølvsmykker, som du ikke længere anvender, så har du muligheden for, at få lavet helt unikke smykker hos en dygtig smykkedesigner, som dertil har sans for detaljen og har sin egen niche indenfor smykker, men også tager højde for din personlige stil og heraf kan I sammen kreerer lige netop det smykke, som du ønsker dig at bære. Men husk også at man sagtens kan have hverdagssmykker og festsmykker, som gerne må funkle lidt mere, når lejligheden viser sig. Men igen alt er afhængigt af, hvem du er.

 

Unikke håndlavede smykker

Håndlavede smykker er unikke, idet ingen smykker er 100% helt ens. Det gør at smykker bliver lidt mere personlige, da man som designer netop, lægger vægt på, at smykker ikke skal være stangvarer. Derimod kæles der for selv de helt små bitte detaljer. Det være sig valg at design, sten, udseende og ikke mindst udtryk. For udtryk handler også om historie, især hvis du anvender dine arvesmykker i et nyt tidssvarende smykke. Arvesmykker som har haft personlig værdi for dig og som du på en eller anden måde ønsker udtrykt i et nyt ønsket smykke. Det er her en dygtig guldsmed kommer ind med sparring, så I sammen bevarer det væsentlige; f.eks. stenen hvis det er muligt, men også om du skal ofre dine arvesmykker i et nyt smykke.

Overvejelser

Det kan nemlig være, at du er bedst tjent med at bevare arvesmykket alt afhængig af slitage på smykket. Og heraf sammen med en dygtig smykkedesigner kan selv små detaljer være afgørende for dit valg. Måske bliver det at investerer i et nyt smykke eller smykker, et bedre køb for dig. Og måske skal der lidt ekstra opsparing til, før din smykkedrøm går helt i opfyldelse, men drømme er til for, at de realiseres løbende. Og heraf glædes man endnu mere, når drømmen så endelig også går i opfyldelse.

 

Et godt smykkeråd

Tag dig tid til at tænke dit ønsket smykke eller smykkerne igennem, før du endeligt beslutter dig herunder valg af design m.m. Dertil overvej om det er et smykke, der passer til din garderobe og farver. På den måde sikrer du dig, at du ikke gør et fejlkøb. For håndlavede smykker er oftest dyrere, men også en investering du ikke lige kan gøre om, som et stangsmykkekøb vil være. Dertil husk at pleje dem heller spørg guldsmeden herom, så dine nykøbte smykker tager sig bedst ud hele tiden. Det gør nemlig, at de ikke kommer til at lægge gemt væk i en skuffe, men får lov til funkle hele tiden.