En fantastisk fest med cocktail catering!

Sidste uge holdt jeg en cocktailfest for alle mine venner. Det var enormt tiltrængt, da vi alle har savnet at være i hinandens selskab. For at sikre den bedst mulige fest sørgede jeg for cocktail catering. Dét var et hit!

Jeg synes ikke, at I skal undvære et kig med til den fest jeg holdt. Så her får I de bedste udpluk fra en fantastisk aften, der var lidt af et festfyrværkeri. Måske kan I også få lidt inspiration til jeres næste fest?

 

Det store udvalg på cocktailkortet

Jeg valgte at få cocktail catering af ZubarDubar. Først og fremmest havde i forvejen hørt godt om dem, da flere af mine venner allerede har brugt dem til deres egne fester. Derudover havde de virkelig et godt udvalg af cocktails!

 

De tilbyder deres lej en bar koncept, hvor jeg kunne vælge hele 10 cocktails. Dem serverede de i stribevis hele aftenen.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg havde svært ved at vælge de 10 cocktails – for de så jo alle så gode ud! Men jeg nåede da frem til et endeligt valg til sidst.

 

I sidste ende valgte jeg at gå med: Gin Hass, Bramble, Whiskey Sour, Filur, Pina Colada, White Russian, Mojito, Cuba Libre, Gin and Tonic og Negroni. Så der var virkelig lidt at vælge mellem. Hvis du mangler nogle idéer til festens cocktails, er du velkommen at stjæle denne menu!

 

Min oplevelse af bartenderen

Til festen havde ZubarDubar sørget for, at en professionel bartender kunne servere vores cocktails. Jeg var lidt skeptisk inden festen, for hvor god kunne han lige være?

 

Det viste sig, at han var enormt dygtig til sit fag! Uden hverken at over- eller underdrive, så var jeg virkelig imponeret over de tricks og teknikker, han kunne. Det så jo legende let ud, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg selv ville have tabt et par flasker, hvis det var mig.

 

Vi har nok alle oplevet, at bartenderne på et diskotek eller den lokale bar kan være lidt sløve i deres kunnen. Men det var heldigvis slet ikke tilfældet her.

 

Alle gæster var glade!

Det var heldigvis ikke kun mig, der satte pris på den gode service med ZubarDubars cocktail catering. Det var tydeligt at se, at alle gæsterne nød godt af den frie bar.

 

Jeg har selvfølgelig snakket med mange af dem siden festen. Her har de også givet tydeligt udtryk for, at det var en fantastisk aften. De var klart glade for den frie bar, men de satte også enormt stor pris på selskabet, lokationen og underholdningen. Det er jo bare vildt rart at høre!

 

Jeg håber, at du måske har fået nogle idéer til, hvordan du selv kan holde din kommende fest.