EMS træning – Træning for alle

Står du og mangler en effektiv træningsmetode, som ikke indebærer at skulle tage ned i et indelukket fitnesscenter i flere timer, for at opnå det resultat du gerne vil have? Så er EMS træning, måske lige noget for dig. EMS-træning er en yderst populær træningsmetode, som giver en optimeret og resultatorienteret træning. Den varer ligeledes kun 20 min, og kan svarer til næsten 90 minutters intensiv træning.

EMS fungerer på den måde, at du får noget speciallavet træningsgear på, hvor der også bliver sat nogle elektroder på. Disse er med til at stimulere kroppen når du er kommet i gang med din træning. Man får normalt tildelt en coach, som står og hjælper dig gennem din træningsøvelser, for at optimere din træning til det yderste, så du er sikker på at du får lavet dine øvelser korrekt.

EMS-elektroderne er med til at sende elektriske signaler til kroppen gennem en maskine. Derved bliver dine muskler stimuleret. Der er samtidig mange fordele ved at benytte sig af EMS-træning. Du kan nemlig ved træningen få aktiveret alle de store muskelgrupper i kroppen, og derved få et optimalt udbytte ud af en træning. Det er samtidig også med til at beskytte dine led – Udover dette er det også en stor hjælp til fedtforbrændingen og derved at få aktiveret ens stofskifte, hvis man har noget uønsket fedt man gerne vil af med.

Heldigvis er EMS også en træningsform for alle. Det eneste krav er at man får lyst til at komme i form. Man kan tilpasse ens træningsform efter behov og ønsker og det er derfor en mulighed for alle der har lyst til at prøve det. Samtidig er EMS ikke kun en metode for at komme bedre i form eller få opbygget ens muskelgrupper. Men det er også en effektiv metode for genoptræning. Man har ikke en masse tunge løft i forhold til ens træning når man benytter sig af EMS. Tværtimod er det derved skånsomt for leddene. Det er derfor en oplagt metode når det kommer til genoptræning, hvis man døjer med skader i led og/eller muskler.

Der er mange muligheder når det kommer til EMS træning, og det er derfor en god ide at begynde på denne form for træning. Der er nu om dage, heldigvis mange steder som tilbyder denne træningsform. Hvor en af dem er Shaping Studio og deres EMS træning.

Shaping studio er et Aarhus og Randers baseret facilitet, som står klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og behov når det kommer til EMS træning. Så hvis du står og overvejer at benytte dig af en alternativ træningsform som giver resultater, så tag ned og bestil en prøvetime, og find ud af, om det er noget for dig.