Detox og indre oprydning

Rundt om mig, både i mine nære relationer og ude i verden, er der den helt store oprydning i gang. Det er oprydning på det indre og ydre plan. Min overbevisning er, at når vi rydder op i vores ting og sager så rydder vi også op inden i os.

Nogen gange kan det være et godt sted at starte, at tømme ud i skuffer og skabe hvis vi har svært ved at træffe en beslutning, følelsen af ubalance eller svært ved at mærke os selv. Når vi rydder op og smider ud frigiver vi energi. Vi får skabt et overblik over hvad vi har og får taget stilling ikke kun til det vi omgiver os med, men også til den vi er.

En ordentlig omgang detox af vores gods og guld kan også være med til at få styr på vores værdier ,om der er sammenhæng i mellem det vi bruger vores tid på og det vi inderst gerne vil bruge vores tid på. Jeg er ikke selv gået all in på trenden med at give slip på halvdelen af mine ting. Endnu.

Men noget af vinteren skal bruges på at få set alle mine ting igennem. Se og føle om de stadig er et match til mig og den jeg er lige nu, om de stadig fylder mig med varme og glæde. Hvis ikke ,må det gives videre, sælges eller helt smides ud. Jeg giver rigtig meget videre. Detox af sociale medier, nyhedsbreve, og andre afhængigheder får også en tur med fejekosten. Alt sammen er med til at jeg kan gå et efterår i møde uden alt for meget støj og være mere bevidst om hvad tiden skal bruges på og hvem jeg er som menneske.

Det et er jo sådan at det ydre spejler det indre. Og omvendt. Så det bliver spændende at se hvilke indre processer denne sommers oprydning vil sætte i gang. Jeg er klar.

One thought on “Detox og indre oprydning

  • december 1, 2016 kl. 8:45 am
    Permalink

    Smukke tanker om vigtige men simple ting :-). Jeg skal også have “ryddet ud”. Det kunne også være spændende med et fokus på gode/dårlige relationer!

Lukket for kommentarer.