Derfor skal man lytte til sin krop

I gennem det indre barn forløb som jeg deltager på, har vi først set på hvor vores udgangs var på det pågældende tidspunkt da kurset startede. Vi har lært at acceptere vores udgangspunkt, lært at vise medfølelse til de sider i os som vi ikke kan rumme. Alt sammen er med til at forstå hvem vi er – det er værktøjer til at lærer os selv, vores tanker, følelser og det hjælper os til at åbne vores hjerter op.

Jeg har glædet mig rigtig meget til modul 3. For det handler om kroppen. Når man som jeg har lukket ned for kroppen i alt for lang tid er det super spændende at genopdage kroppens visdom. Der er mange der taler om, at det er i maven vores svar ligger. Men i følge Sanne Otilia Philpson er det i maven vores skyld og skam , frygt og selvsabotage ligger. Derfor vil det ikke være vores helt ærlige og sandfærdige svar vi altid vil få fra maven.

Søger vi det helt ærlige og rene svar er det vores hjerter vi skal spørge til råds. Når vi spørger vores krop til råds, er det vigtigt at vi lærer at skelne i mellem om det er hjertet, vores ego eller vores frygt der taler til os.

Vores krop er vores guru! Den sender os signaler langt tidligere end tanken og følelsen gør os opmærksomme på, at der er noget vi gør som ikke er helt i tråd med den vi er og det vi vil inderst inde. Når vi spørger og lytter til kroppen vil den altid fortælle os hvad vi har brug for. Den giver som hints, og signaler fordi der er noget vi skal dykke ned i og forløse for at få det bedre. Når vi lærer vores krop at kende igen, vil vi hurtig kunne mærke vores lyst til noget er der eller ej. Vi mærker med det samme om den åbner sig eller lukker sig.

Det at bruge kroppen som et værktøj til selvudvikling er et fantastisk. Hvis vi ser med milde øjne på kroppen og ikke som et hylster der bare og noget der skal fungere. Men som et holistisk tempel hvor vi kan søge svar, opmærksomhed og kærlighed vil vi finde en sandlærer mester.