Derfor elsker jeg min spisestue

I sidste uge besluttede jeg mig for, at jeg ville lave om i spisestuen. Rummet har bare stået og er i højere og højere grad blevet ekstremt kedeligt at se på. Jeg føler slet ikke nogen interesse i rummet og gider nærmest ikke bruge det. Derfor tænkte jeg, at det måtte være et tegn på, at noget skulle laves om derinde. Derfor gik jeg straks i gang med at brainstorme nye ideer og kigge på nye møbler til spisestuen. Hurtigt blev det dog en lang proces, men jeg var spændt. Særligt fordi jeg virkelig længe har haft brug for et nyt spisebord og stole dertil. Bordet og stolene arvede jeg for mange år siden af mine forældre, som allerede dengang var slidt. 

Så nu var det tid! Og det var bare med at komme godt fra start! Og eftersom jeg vidste, at det vigtigste for mig var, at jeg fik skiftet mine spisestue-møbler – jamen, hvorfor så ikke starte der? 

Det der gør hele forskellen for mig 

Den bedste investering, som jeg har gjort mig i forbindelse med min istandsættelse af spisestuen er, uden nogen som helst form for tvivl, mine spisebordsstole. Her har jeg valg en No. 210r fra Farstrup Furniture, fordi den har et helt unikt design og er en ægte designklassiker, og så er den yderst behagelig at sidde i. Denne stol føler jeg også, at jeg kan bruge til hvilket som helst spisebord, fordi den har et helt særligt tidløst design. 

Designet på min ”210’er stol” gør, at jeg allerede har brugt den i min stue og på kontoret, fordi dens design slet ikke begrænser den. Derfor var det nemt for mig lige at tage den med ind på kontoret, da jeg forleden havde ødelagt ryglænet på min kontorstol. Her kunne jeg nemt læne mig tilbage i min 210’er og komme let igennem arbejdsdagen. Trædesignet er smukt, enkelt og samtidigt helt unik. I stuen trak vi stolene ind, da vi den ene dag var flere og sofaen simpelthen var for lille. Her havde vi ingen problemer med at få plads til stolene rundt om sofabordet. De er nemme at flytte rundt, vejer ingenting og kan smukt placeret overalt i huset. Man kunne også nemt have dem stående udenfor på en varm sommerdag – det ville jeg i hvert fald gøre, hvis jeg manglede havestole og vi var for mange. 

Derudover elsker jeg den sorte hynde, som passer til den sorte kant, som jeg har rundt på mit spisebord. Dog har jeg allerede overvejet, om jeg skal være lidt ekstra modig og skifte hynden til en mere spændende farve. Det er nemlig en mulighed med denne stol, fordi man blot kan kontakte forhandleren og så kan de let og enkelt tilpasse og ændre i stolens look. Derfor går jeg virkelig og overvejer om jeg skal få lavet hynden i en mørkegrøn farve, fordi det kunne simpelthen være så pænt til mit olivengrønne køkken med de træfarvede greb, som smelter totalt sammen med stolene. 

Jeg kan ikke få nok…. 

Efter jeg var inde og hente min No. 210r, var jeg så forelsket i alt det, som forhandleren kunne tilbyde. Jeg blev dybt fascineret og desto ikke mindre, fristet, til at købe endnu flere ting. DERFOR… har jeg faktisk også købt deres 3800 spisebord! Ja jeg gjorde det! Jeg købte det i en rund udgave (modellen hedder 3859), fordi jeg synes, at det ser virkelig hyggeligt ud, når man sidder rundt om runde borde. Så bliver man samlet på en anden måde. Stolene kunne let placeres rundt om bordet og vi har allerede testet det. Det er perfekt! Bordet er lige så stilrent og klassisk, som 

  

stolene også er. Jeg har derudover valgt bøgetræs-bordben og laminatet Soft White. Jeg er tosset med det og kan slet ikke få nok af min spisestue nu.