Den ungdom, som kommer senere i livet

Nye idealer

Engang var der et dameblad, som havde en fast artikelserie ved navn, Hun blev en ny kvinde. Her så man før og efter billeder af en kvinde, som var utilfreds med sin stil og derefter fik en makeover. Man ser, hvor smilende kvinderne er på efter-billederne, og det er som om, de bliver givet en helt ny start, en helt ny ungdom. Sådan har jeg det også, når jeg lever efter mine idealer, bruger en naturlig deodorant uden aluminium og frisker mig selv op morgen og aften. Jeg giver både mig selv og kloden en ny chance ved at satse på det mere bæredygtige liv. Derfor handler jeg inde på den grønne markedsplads, hvor jeg har mulighed for at finde miljøvenlige produkter. Det er nye tider, og det er tid til at have nye idealer.

Nye morgener

Det er tid til at løfte hovedet og se lidt på verden udenfor. Verden er god, og mennesket er godt. Desværre har vi forregnet os og brugt alt for mange af jordens ressourcer, og den udvikling må vi vende nu. Der er ingen tid at spilde. Vi må starte den nye morgen nu. På samme måde kan man starte en ny morgen, i billedlig forstand, for sig selv ved at give sig selv en grøn makeover, friske sig selv op med miljøvenlige produkter og udsende nye grønne signalværdier.

Nye aftener

De nye aftener foregår også lige nu og her. Tag en naturlig deodorant under armen og få en frisk start på den anden dag i dagen; nemlig aftenen. Tag også noget lækkert tøj på og overvej, hvilke materialer, der er gode for dig. Du kan jo overveje, om det, som er godt for kloden, ikke også er det, som er godt for dig. Når du fx tager økologisk tøj på, så ved du, at du ikke udsætter din krop for farlig kemi og giftige stoffer, der kan gøre skade på din hud og dermed ødelægge dit velvære og dit udseende på sigt.

Der er også meget godt at sige om det at gøre noget godt for vores allesammens moder jord, fordi det er både nødvendigt og ubetinget godt at bidrage til den grønne omstilling, og det at vide, at man bidrager positivt til en positiv og nødvendig vending virkelig gør noget for det enkelte menneskes indstilling og syn på sig selv. Det at føle sig som et bedre menneske kan både forbedre ens udseende, fordi det ændrer ens glød at føle den form for glæde, at man rent faktisk er til gavn. Sådan blev jeg en ny kvinde. Før var jeg meget optaget af mine egne interesser frem for andres, men det har virkelig ændret sig i det seneste år, hvor jeg har omstillet min egoistiske livsstil til en grøn livsstil.