Den perfekte parferie ved gardasøen

Et bed and breakfast ophold ved Gardasøen er den perfekte måde for par at rejse til Italien på. I kan få optimal romantik langt væk fra hverdagens trivielle begivenheder. Der er nogle ting, I bør overveje, hvis I planlægger, at Gardasøen skal være jeres næste destination sammen.

For at I får den perfekte ferie, kan I vælge de helt rette ting til undervejs, der vil være med til at berige jeres oplevelse og skabe de perfekte minder. Herunder finder du en række tips til, hvad I netop kan gøre. De er vejledende, og det kommer i lige så høj grad an på, hvilken slags typer I er som mennesker.

 

Bo på et bed and breakfast

 

Når I skal vælge et sted at bo, kan den umiddelbare løsning synes at være et hotel. Men i området omkring Gardasøen er der faktisk mange forskellige muligheder. Hvis I ønsker, at oplevelsen skal blive lidt mere uforglemmelig, bør i overveje at slå jer ned på et bed and breakfast.

 

Det er en anderledes måde at bo på, og det er langt fra hotel og overflod af turister. Her kan I få italiensk autencitet og charme. Mange af disse er ligeledes styret af lokale italienere, så det er en helt anden måde at komme tæt på den lokale stemning og atmosfære.

 

Så det bliver bare noget andet end at bo på et stort ressort fyldt med børnefamilier. Og hvorfor ikke netop søge det ”rigtige” Italien, når I nu er af sted bare jer to på parferie til Italien.

 

Tag på ture velegnet til par

 

Italien er rig på muligheder for at tage på udforskning. Her kan I fx tage på vandreture, hvor I går sammen, kan snakke længe og dybt om livet og stoppe op hele tiden og nyde udsigten af betagende landskaber. Der er på den slags vandreture, at de helt specielle oplevelser og snakke dukker op – fordi der er tid og ro til dem, og fordi I sammen kan dvæle i jeres fælles tanker.

 

I kan også opsøge oplevelser, hvor der er lidt mere på spil. I kan fx dykke eller tage timer sammen og lære at surfe. Det kan også give en masse at forsøge at lære noget sammen. Alene dét at være sammen om det, kan knytte jer endnu tættere på hinanden. Uanset hvilken af disse oplevelser i vælger, vil det skabe fælles minder for livet, og det kan være berigende for et par og deres forhold, at dele denne slags oplevelser og minder.

 

Det kommer igen helt an på, hvad I mest er til, men når I skal vælge, så forsøg at find noget, der tiltaler jer begge, så udgangspunktet er en fælles beslutning.