Den gode gave til de yngste

Det føles altid rart at give en gave. Det kan fylde en med glæde på en særlig måde, som giver man i virkeligheden en gave til sig selv. Denne gave bliver desto mere større, når den gives til en af de yngste i familien. Det bringer stor glæde hos barnet, men også hos dig. særlig hvis det er en gave der bliver brugt meget, og ikke bare ender på en hylde eller i en kasse, er gaven ekstra god. En måde at sikre ekstra værdsættelse hos barnet, er ved at give noget som barnet i særlig grad sætter pris på. En faktor der kan gøre dette nemmere er ved at vælge noget som barnet genkender fra fx et tv-program eller et computerspil.

Pokemon legetøj – en gave der bliver ved med at give

Et eksempel på dette er Pokemon legetøj. Dette er et godt eksempel, fordi det giver stor glæde hos barnet, at se noget det både kender fra tv og deres computerspil. Glæden er større hvis de kender spillene og filmene godt, hvis ikke kan det være en god introduktion til et spændende univers. Der er stor forskel på hvad der motiverer børn. En af dem kan være at noget vækker en nysgerrighed som kan føre dem videre. Når barnet ser at det legetøj de lige har fået har en historie tilknyttet, vil de enten lege denne historie, hvis de kender den, eller opsøge den hvis de ikke gør.

Den aktive leg

Det kan også gøre den virtuelle leg fysisk at give Pokemon legetøj. Med fysisk legetøj kan du motivere at spillets univers, rykker væk fra skærmen og ud på legepladsen. Dit barn vil måske opdage nye måde at opleve verden væk fra spillemaskinen på. Dette vil være sundt for barnet, både for dets fantasi og dets gejst. Det vil også få mere motion og dermed blive sundere. Det vil give større glæde i verden både hos dig og dit barn. Hos barnet af åbenlyse oversager, og hos dig fordi du vil få større forståelse for dit barn. Det kan være svært at følge med i barnets univers, når det hele foregår på en skærm, som man ikke kan se. Når legen bliver fysisk, vil du på en anden måde kunne følge med i den. Du vil kunne se og forstå, hvorfor det optager dit barn. Måske vil du endda selv kunne være med i legen.

Et fantastisk univers

Pokemon universet er et ideelt univers, i det det i forvejen handler om aktivitet og eventyr. Det vil bringe dit barn stor glæde at kunne udfolde dette eventyr i den virkelige verden. Spillene handler i høj grad om, at opsøge hjælp og bygge relationer, for at klare udfordringerne.