Danmarks nye online markedsplads indenfor beauty

Har du også haft svært ved at finde den helt rigtige frisør, kosmetolog eller anden skønheds behandler?

Så bare rolig, den nye platform lookbooklocal har gjort det lige så nemt for dig at booke din næste tid, som at bestille en pizza på just eat.

 

De fleste mennesker nyder at gå op i deres udseende og bruger både penge og tid på at forkæle sig selv. Man får jo nærmest en lykkefølelse i kroppen når man lige er trådt ud af en frisørsalon helt nyklippet eller hvis man lige har fået lavet sig en ansigtsbehandling så ens hud føles skinnende og ren. Det er desværre bare ikke altid så nemt at navigere rundt i de utrolig mange udbydere, hvis man fx. ikke har en fast behandler eller frisør som man har gået til i mange år og derfor også har tiltro til. Der kan være mange årsager til at man har brug for at finde en specifik butik eller freelancer, der kan yde den helt rigtige service og behandling man ønsker.

 

Det kunne fx. være at ens trofaste frisør var på ferie eller bare ikke havde tid, det kunne også være at man en dag skulle til et vigtigt event og derfor havde brug for en akut tid til at få lavet sine negle eller noget helt tredje. Men hvor skal man så finde den helt rigtige behandler der kan lave præcis det man ønsker, uden at skulle bruge alt for meget unødvendigt tid på, at kigge rundt på adskillige sociale medier, svaret er lobol.dk. Forestil dig just eat, men blot med alle slags beauty behandlere, frisører mm. hvor du kan se ratings, omtaler og billeder så du kan finde præcis det du leder efter alt sammen på kun en platform. Du kan filtrere i alt fra priser, lokation og ratings og har derfor mulighed for at sammenligne de mange forskellige butikker og freelancere. For nogle unge mennesker er priserne ofte et fokuspunkt hvorimod for andre er det kvaliteten af ydelserne der er det vigtigste. Lobol tilbyder derfor en platform hvor alle kan filtrere efter deres egne behov og man kan søge på konkrete behandlinger hvis man ønsker at finde dem der yder en specifik behandling.

 

Når det kommer til ens udseende, er vi alle meget påpasselige med hvem vi giver lov til at lave alverdens ting på vores krop. De fleste af os har hørt en eller flere frygtelige historier omkring folk der har fået lavet en eller anden behandling som var gået grueligt galt og som derfor langt fra var tilfredsstillende. Det kritiske syn på beauty har manglet i Danmark og den problemstilling vil lookbooklocal gerne gøre op med. Ved netop at kunne se andre kunders vurderinger og billeder kan man nemmere træffe en beslutning om hvorvidt man er helt sikker på om man tør at begive sig ud på et nyt territorium ved at besøge en vippeteknikker eller frisør som man aldrig har været hos før. Det giver en tryghed og derudover sparer man enormt meget tid på selv at skulle undersøge hver enkelt butik eller freelancer på alverdens hjemmesider og facebook grupper for at finde ud af om de stemmer overens med ens behov og ønsker. Platformen giver dig også mulighed for at søge inspiration og gemme dine favoritter til fremtidige behandlinger.