5 ting du skal lave i sommerferien

Nu er det snart sommerferie, og det betyder en masse tid til dejlige og hyggelige ting med dem du holder af. Her kommer et par tips til hvad du kan lave i din ferie:

1: Strandtur med veninderne

Der er ikke noget så hyggeligt som at ligge i solen med sine besties og slikke sol, sladre spise frisk frugt og læse dameblade. Du kan eventuelt arrangere en begivenhed på facebook, og invitere dem du gerne vil have med.

2: Skovtur med familien

Familien skal selvfølgelig også ses i ferien. Inviter på skovtur – så får i både set hinanden og oplevet Danmarks dejlige natur. I kan aftale at medbringe en ret hver, og hver sit tæppe at sidde på.

3: Shopping

Du skal selvfølgelig have shoppet noget lækkert sommertøj her i ferien! Forkæl dig selv med en solo-shoppetur, hvor du køber de fornødne sommervarer, og afslut eventuelt turen med en lækker frokost eller kaffe og kage.

4: Frugt

Sommer i Danmark er lig med masser af lækre friske ærter, jordbær, hindbær og alskens andre vidunderlige frugter. Så afsted med dig ned til din nærmeste grønthandler! Det er sundt for krop og sjæl.

5: Læsning

I ferien har du endelig tid til at fordybe dig i den roman du så længe gerne har villet læse. Der er ikke noget som at ligge på et tæppe, eller en god stol, i solen og nyde en god bog.