3 tips hvis du opdager du har låst dig ude efter en bytur

Der er få ting der er mere træls og irriterende, end at komme hjem sent efter en bytur, tage sig på lommerne og finde ud af, at man har glemt eller tabt sine lommer. Dette er især træls, hvis man ikke har en nabo, der har en ekstranøgle, og man ikke har lagt en ekstra nøgle hos en bekendt i nærheden.

Det kan være fristende at begynde at finde på alle mulige kreative løsninger til at komme ind på, men man bør dog i stedet slå koldt vand i blodet og ringe efter det rigtige værktøj i stedet. Det er dog trælse penge at skulle have op af lommen, hvis man har glemt sine nøgler, derfor kan du i denne korte artikel få et par gode råd til hvordan du kommer hurtigst muligt ind af døren, hvis du har smækket dig ude eller tabt dine nøgler på en bytur.

forbered dig hjemmefra

Selvom det kan lyde voldsomt, at man skal forberede sig hjemmefra, når man taber sine nøgler, så er der faktisk ikke så meget arbejde i det som det lyder. Det eneste mans kal gøre er, at man kan researche lidt inden man tager ud og gemme nemmere på den bedste og billigste låsesmed i området, så man er klar hvis uheldet er ude. Så slipper man for at skulle stå og google i mørket og kulden og lede efter et nummer på en låsesmed. I stedet kan man bare gå ind i sine kontakter på sin telefon og ringe til det nummer som man har gemt på forhånd. SÅ kommer man lidt hurtigere og lidt billigere ind af døren, end hvis ikke. Et godt forslag til en låsesmed man med fordel kan gemme nummeret på er https://ah-laasemontage.dk/akut-laasesmed/.

Det er naturligvis nemmest, hvis man helt slipper for at skulle blive låst ind. Derfor kan man også forebygge ulykken ved at lægge en ekstranøgle hos en ven eller en nabo, man stoler på, så man i stedet bare kan gå derhjem og hente en nøgle og komme ind, hvis man har tabt eller glemt sine nøgler.

Hvis man ikke har ekstranøgler i forvejen kan man med fordel få lavet et par sæt. Det koster ikke meget mere end 50 kroner at få lavet nøgler, hvilket er en del billigere end de 500 kroner det ofte koster at få en låsesmed ud.