3 ting vi skal lave i december

December er uden tvivl en af de hyggeligste måneder i året. Julen står for døren, man er måske så heldig at have en eller anden form for pakkekalender og man skal helt sikkert spise lækre sager med dem man holder af. Her elsker vi julen og alt hvad den indebærer. Her kommer 3 ting som vi ikke ville kunne undvære i årets hyggeligste måned:

1: Juleslik og julegodter

Vi skal uden tvivl smovse løs af juleslik og julekager. Hele året har vi glædet os til æbleskiver og honninghjerter, og denne måned må man godt være usund har vi besluttet. Derfor står den også på risengrød til aftensmad mindst en gang om ugen!

2: Julekalendere

Vi skal forkæle os selv med en lækker julekalender fra Summerbird eller Perchs te-salon. Mulighederne er mange, men december er en perfekt måned at forkæle sig selv lidt ekstra i. Man bruger en masse energi på at købe julegaver og lave pakkekalendere til andre, men hvorfor glemme sig selv?

3: Julepynt

Hjemmet skal pyntes op til jul. Ikke alle gider have et juletræ stående i hjemmet, men hvis det er noget man gider er der altså bare ikke noget hyggeligere end at gå og pynte træet i midten af december mens man hører julemusik og spiser julegodter.

jul2