3 gode grunde til at bruge en bækkenbundstræner

Du har garanteret hørt om knibeøvelser. Men får du det gjort og gør du det rigtigt? En bækkenbundstræner kan være din vej til bedre kontrol og følelse i dit underliv. Det gælder både for mænd og kvinder, at god kontrol og en øget forståelse og følelse er godt for dit underliv.

Få bedre kontrol over dit underliv

En af de sammenhænge, som bækkenbundstræning ofte nævnes i, er i forbindelse med inkontinens eller i forbindelse med efterfødsel. Men det er gavnligt for både mænd og kvinder, at få bedre kontrol over sit underliv med en bækkenbundspude. Øget kontrol over dit underliv giver dig blandt andet en bedre forståelse af din krop og muligheden for at forebygge smerte.

Forebyg smerter

Flere af de smertelige tilstande, der kan opstå i området omkring underlivet og lænden, kan forebygges med en bækkenbundstræner. Med en sund og stærk bækkenbund kan du blandt andet forebygge menstruationssmerter, forstoppelse og smerter i underlivet.

Ved at bruge en bækkenbundstræner som supplement til knibeøvelser sikrer du, at du kniber rigtigt og derved træner din bækkenbund ideelt, så du kan skabe en stærk og velfungerende bækkenbund samt undgå eller nedsætte smerter.

 

Nem og effektiv træning

Med en bækkenbundstræner kan du komme i bedre kontakt med din bækkenbund mens du for eksempel arbejder, ser tv eller læser en bog. Den lille diskrete pude placeres på stolen og når du sætter dig, vil den skabe et tryk på musklerne i din bækkenbund som gør dig i stand til bedre at fornemme dit underliv og til at spænde på den rigtige måde, når du laver knibeøvelser.

Det er både nemt og en effektiv måde at træne din bækkenbund på. Med den lille pude liggende på din foretrukne siddeplads er du sikret en påmindelse om at huske at træne din bækkenbund. Så du undgår en af de mange smertelige problematikker, som kan forekomme i området omkring. Med en bækkenbundstræner kan du derfor nemt og effektivt få bedre kontrol over din bækkenbund.