Derfor er yoga så godt

Du har sikkert en veninde, en mor, en kæreste, ja you name it, der har prøvet at overtale dig til at prøve yoga. Og der er faktisk noget om snakken. For yoga er noget af det bedste du kan byde din krop – både når det gælder fysikken og psyken.

Aktiv meditation

Yogaen er en form for aktiv meditation, hvor du øver dig i at tømme sindet for alle de stressende tanker og bekymringer du har i hverdagen, samtidig med at du udfører nogle praktiske øvelser. Det vil sige, at du både lærer at trække vejret på en rigtig god måde, samtidig med at du styrker din krop.

Det med vejrtrækningen

At du gennem yogaen lærer at trække vejret på en gavnlig, betyder at du lærer at styre og fokusere på dit åndedræt. På den måde kan du lære at berolige og afstresse din krop, samtidig med at du kan øve dig i at trække vejret dybt, så du får en masse ilt rundt til musklerne.

Du bliver stærk OG smidig

Udover at yoga rent styrkemæssigt faktisk er langt mere udfordrende end de fleste tror, så er der også en masse stræk involveret i sådan en yogapraksis. Så samtidig med at du bliver afslappet rent psykisk, bliver du også både stærk og smidig fysisk; win-win :-).

Så se at kom afsted, du vil ikke fortryde det!